UARU

Версія для друку

З перемогою!

З перемогою!

В період з 8 по 10 липня 2012 року в м. Шауляй (Литва) відбулися 5 всесвітні ігри з неолімпійських видів спорту «TAFISA», в програмі яких вперше був представлений радіоспорт – спортивна радіопеленгація. Від України в даному виді спорту прийняли участь 51 спортсмен ТСОУ. Змагаючись на різних дистанціях наші спортсмени здобули 16 золотих, 11 срібних і 8 бронзових медалей та виграли кубок змагань. З 11 по 14 липня відбувся 13 молодіжний чемпіонат Європи зі спортивної радіопеленгації. У змаганнях взяли участь 104 спортсмени від 11 країн. Команда ТСО України була представлена 19 спортсменами у вікових категоріях юнаки та дівчата 16 і 14 років. Найкращі особисті результати показала спортсменка з Донецька Науменко Лучана (тренер Смірнов О.В.), яка виборола 2 золотих медалі та стала абсолютною чемпіонкою в своїй віковій категорії (Д-16). Вдало виступив і Омельченко Олег (тренер Зеленський С.Г. – Донецьк), який домігся перемоги на діапазоні 144мгц.



В офіційному заліку, який підводився на кожному діапазоні окремо для кожної вікової категорії, наші старші дівчата – Науменко Лучана, Руднєва Ольга, Зеленська Анастасія, Євстигнєєва Ганна, Кобець Юлія – здобули абсолютну перемогу. А Ничипорук Ельвіра, Новопашина Анна, Коноплицька Каріна,Лебедєва Любов (Д-14) – посіли друге місце на обох діапазонах. Хлопці категорії Ю-14 – Омельченко Олег, Золочевський Руслан, Устянський Сергій, Бараник Кирило, Старкін Олександр – на діапазоні 144мгц здобули перемогу, а на 3,5мгц завоювали третє місце, обігнавши команду Словенії на 1 секунду.   Команда Ю-16 – Паламарчук  Артем, Абрамов  Арсен, Надточій  Руслан, Лебедєв Павло, Воротніков  Кирило  була третьою на діапазоні 3.5мгц.

Таким чином наші спортсмени здобули 6 золотих, 2 срібні та 2 бронзові медалі та в неофіційному загальнокомандному заліку команда України посіла 2 місце.


Повернутися до списку

ТСО УКРАЇНИ
Товариство сприяння оборонi України
© 2007–2010 Всi права захищенi.
м Київ, проспект Перемоги 52/2
тел./ факс: (044) 456-80-11
Форма зворотнього зв'язку