МИРГОРОДЧАНИ ЗМАГАЛИСЯ З ДАРТСУ!

МИРГОРОДЧАНИ ЗМАГАЛИСЯ З ДАРТСУ!

(лютий, 2022) 12 лютого у приміщенні Миргородського МСТК ТСО України було проведено етап міської Спартакіади трудових колективів, в якому взяли участь десять команд міста Миргорода. Організаторами змагань виступили міська організація ТСО України, ЦФЗН «Спорт для всіх» та фізкультурно-спортивне товариство «Україна». До учасників змагань звернулись з привітанням голова Миргородської міської організації ТСОУ Крикливий І.А., представник міської організації фізкультурно-спортивного товариства «Україна» Побідинський А.А. Команди змагалися у вправності з дартсу. Перемогу серед команд у напруженій боротьбі святкувала команда «Освіта». Друге та третє місця відповідно вибороли команди з «З ТВУЗ» та Миргородського «Коледжу».



В індивідуальному заліку серед жінок абсолютним переможцем стала Литвиненко Марія  з команди «3 ТВУЗ», яка набрала 67 очок.  Друге місце посіла  Чорногорець Марина з команди Миргородського «Коледжу» (66 очок). На третьому місці Куліш Тетяна з команди «Хомутецький Коледж»  (63 очка). Серед чоловіків до призової трійки увійшли Бібко Андрій з Миргородського «Коледжу»  (79 очок), Деркач Олександр з «3 ТВУЗ»  (78 очок), Назаренко Олексій з команди «Освіта» (74 очка). Суддівство забезпечували Крикливий І.А., Побідинський А.А. і ВО директора міського ЦФЗН «Спорт для всіх» Супруненко А.П.

Переможці змагань були нагороджені грамотами та медалями, жінкам вручили квіти. Перебіг змагань висвітлювався на Миргородському телебаченні та в газеті « Миргород наш дім».


Повернутися до списку

ТСО УКРАЇНИ
Товариство сприяння оборонi України
© 2007–2010 Всi права захищенi.