У ПЕЧЕРСЬКОМУ РАЙОНІ СТОЛИЦІ ВИРУЄ СПОРТИВНЕ ЖИТТЯ!

У ПЕЧЕРСЬКОМУ РАЙОНІ СТОЛИЦІ ВИРУЄ СПОРТИВНЕ ЖИТТЯ!

(19 січня 2022 року) Голова Печерської районної організації ТСО України столиці Сергій Цісельський інформує, що за результатами роботи у 2021 році беззаперечним лідером у всіх починаннях з оборонно-спортивної роботи та національно-патріотичного виховання виступив первинний осередок, який функціонує при СШ № 89. Очолює його заступник директора, викладач предмету «Захист України» Валерій Фурман. Його вихованці десятикласники Галета Олександр, Саєнко Артем, Малащенко Максим та школярі 11 класу Далабан Іван і Костянтин Барановський стали переможцями та призерами районних стрілецьких змагань, призерами міських змагань. Спробували вони свої сили і на Всеукраїнській першості ГО «ТСО України», яка проводилась в місті Чернігові. Юні спортсмени виконали нормативи з кульової стрільби. Протоколи з їхніми результатами подані до районного відділу молоді та спорту для підтвердження спортивних розрядів.



Заступник голови Іван Припута доповнює інформацією про те, що вже традиційно, восьмий рік поспіль, в Печерському районі столиці проводяться стрілецькі змагання, присвячені Героям революції Гідності та Свободи. Київський військовий ліцей ім. Івана Богуна люб’язно надав стрілецький тир. Змагання відбулися за участі  учнів та студентів навчальних закладів району. Організаторами виступили відділ молоді та спорту, управління освіти та інноваційного розвитку районної державної адміністрації, районний військовий комісаріат та Печерська районна організація Товариства сприяння обороні України.

Розпочалося дійство з урочистого шикування команд-учасниць та  виступів завідувача кафедри допризовної підготовки полковника Олександра Мельника і учасника АТО, викладача військового ліцею молодшого лейтенанта Володимира Лисаченка. Велика кількість учасників змусила проводити дводенні змагання. Тож за результатами визначились як команди-переможниці, так і кращі стрільці в індивідуальному заліку. Райдержадміністрація надала головну залу засідань, де до святкового нагородження долучилося керівництво району. Грамоти, дипломи, кубки, медалі від організаторів, а також вручення членських квитків  Товариства сприяння обороні України учасникам,  були схвалені оплесками присутніх. Голова Печерської РО ТСО України Сергій Цісельський побажав спортсменам успіхів в подальшому зростанні та закликав стати активними членами Товариства!

По закінченні зібрання всі учасники були запрошені на спільне фотографування та отримали солодкі подарунки.


Повернутися до списку

ТСО УКРАЇНИ
Товариство сприяння оборонi України
© 2007–2010 Всi права захищенi.