ЗМАГАЛИСЬ КОЛЕКТИВИ СПОРТИВНО-ТЕХНІЧНИХ КЛУБІВ

ЗМАГАЛИСЬ КОЛЕКТИВИ СПОРТИВНО-ТЕХНІЧНИХ КЛУБІВ

(30 грудня 2021 року) Колективи Миргородського міського спортивно-технічного клубу та Великобагачанського районного спортивно-технічного клубу вже вкотре зібралися разом, щоб згадати непересічного колишнього голову Миргородського МСТК і провести змагання зі стрільби з пневматичної гвинтівки на кубок пам’ яті І.М.Уманця.



Наш активний дописувач Анатолій Бандур повідомляє, що 24 грудня оборонці Великобагачанського РСТК вшанували пам’ять І.Уманця - відвідали могилу та поклали квіти.

Згодом відбулися змагання зі стрільби, в яких змагались по 4 учасника від команди і 10 - в особистому заліку.

В командному заліку перемогла збірна РСТК з Великої Багачки яка набрала 111 балів. Збірна Миргородського МСТК поступилась, здобула 99 балів.

В особистому заліку перемогла бухгалтер обох колективів  Людмила Проскура , яка вибила 46 очок з 50 можливих.

Призерами стали  інструктори з практичного навчання водінню Мацаков Андрій (В.Багачка) та Дудка Олександр (Миргородський МСТК).

Переможців і призерів змагань нагородили грамотами Товариства, а команда Великобагачанського РСТК повезла додому завойований кубок.

Та найголовніше - члени обох  колективів отримали заряд енергії та приємні емоції від спільного спілкування та обміну досвідом.

 


Повернутися до списку

ТСО УКРАЇНИ
Товариство сприяння оборонi України
© 2007–2010 Всi права захищенi.