ЗМАГАННЯ У МИРГОРОДІ

      ЗМАГАННЯ У МИРГОРОДІ

(16 березня 2021 р.) 6 березня 2021 року в приміщенні Миргородського міського спортивно-технічного клубу Товариства сприяння обороні України було проведено змагання з дартсу, яке присвятили святу 8 Березня в заліку Спартакіади трудових колективів Миргородської територіальної громади, інформує Оксана Манько.



Організаторами та спонсорами змагань виступили Миргородська міська організація ТСО України (голова Крикливий Ігор Анатолійович), Миргородський міський ЦФЗН «Спорт для всіх» (т.в.о. директор Супруненко Анатолій Павлович) та Миргородська міська організація фізкультурно-спортивного товариства «Україна» (голова Побідинський Анатолій Андрійович).

У напруженій боротьбі серед представників дев’яти трудових колективів перемогу святкувала команда «Освіта», друге та третє місця вибороли команди «Держустанови» та Миргородського «Коледжу».

В індивідуальному заліку, серед жінок абсолютною переможнецею стала Ільїна Ірина з команди «Освіта», ІІ місце посіла Чорногорець Марина з команди Миргородського «Коледжу», на ІІІ місці Литвиненко Марія з команди Миргородського «3 ТВУЗ».

В індивідуальному заліку, серед чоловіків - Ленсик Віталій (команда «Освіта»), на другому місці Подрига Юрій (команда «Держустанови»), третє місце посів Назаренко Олексій з команди «Освіта».

Дартс малопоширений в Україні, але в миргородському краї сподобався усім дорослим учасникам потрапляння в «яблучко», особливо жінкам, тому на далі планується проводити по більше таких змагань і серед дітей.

Переможці змагань були нагороджені грамотами та медалями, жінкам вручені квіти.


Повернутися до списку

ТСО УКРАЇНИ
Товариство сприяння оборонi України
© 2007–2010 Всi права захищенi.