ЗМАГАЛИСЬ ТРУДОВІ КОЛЕКТИВИ

ЗМАГАЛИСЬ ТРУДОВІ КОЛЕКТИВИ

(3 березня 2021 р.) 27 лютого 2021 року у приміщенні Миргородського МСТК ТСО України було проведено один із етапів міської Спартакіади трудових колективів, в якому взяли участь одинадцять команд міста.



Організаторами заходу виступили Миргородська міська організація ТСО України, Миргородський міський ЦФЗН «Спорт для всіх» та Миргородська міська організація фізкультурно-спортивного товариства «Україна», повідомляє наш кореспондент Оксана Манько.

До учасників змагань звернулись з привітанням голова Миргородської міської організації ТСОУ Крикливий І.А., представник міської організація фізкультурно-спортивного товариства «Україна» Побідинський А.А.

Працівники трудових колективів міста змагалися у вправності стрільби з пневматичної гвинтівки. Серед одинадцяти команд перемогу у напруженій боротьбі святкувала команда Миргородського «МБК». Друге та третє місця відповідно здобули команди Миргородського «3 ТВУЗ»  та Миргородського «Коледжу».

В індивідуальному заліку, серед жінок абсолютним переможцем стала  Леонтьєва Олена  з команди «Освіта». Друге місце посіла Ткач Марина з команди Миргородського «3 ТВУЗ». На третому місці - Ярошенко Рута з команди Миргородського «Коледжу».

В індивідуальному заліку серед чоловіків переможцем став Приходько Роман (команда «МБК»). На другому місці - Рудюк Вадим (команда «3 ТВУЗ»). Третє місце посів Лень Віталій з команди Миргородського «Коледжу».

Переможці змагань були нагороджені грамотами та медалями, жінкам вручені квіти.

Подія висвітлювалась по Миргородському телебаченню та в газеті «Миргород наш дім»


Повернутися до списку

ТСО УКРАЇНИ
Товариство сприяння оборонi України
© 2007–2010 Всi права захищенi.