ЗАВЕРШЕННЯ ЛІТНЬОГО СПОРТИВНОГО СЕЗОНУ

ЗАВЕРШЕННЯ ЛІТНЬОГО СПОРТИВНОГО СЕЗОНУ

(11 листопада 2020 р.) На картинговій трасі спортивного комплексу Товариства сприяння обороні України відбулися ІІ і ІІІ етапи Відкритого чемпіонату міста Києва 2020 року з картингу серед членів Товариства, що завершували літній спортивний сезон. В змаганнях взяли участь 28 спортсменів, серед яких три дівчинки, а також чотири київські команди: Навчально-виховного комплексу Солом’янського р-ну, Київської міської ДЮСТШ з автомотоспорту ТСО України, підліткового спортивно-технічного клубу «Святошин» Святошинського району і Українського державного центру позашкільної освіти.



Директор КМ ДЮСТШ ТСО України Валерій Білик розповів, що, незважаючи на дощову погоду, на трасі точилася гостра спортивна боротьба. Спортсмени вичікували можливість проїхати «між краплями дощу»,  показавши високі спортивні результати, і це їм вдалося. Про запеклу спортивну боротьбу свідчать командні результати, адже у ІІ етапі команди НВК Солом’янського р-ну міста Києва і Київської міської ДЮСТШ з автомотоспорту ТСО України набрали однакову кількість очок, але за додатковими показниками перше місце посіла команда НВК, а в ІІІ-му етапі команда міського Товариства програла всього одне очко і знову посіла друге місце.

Літні спортивні змагання закінчились, але з грудня стартує  п’ятий етапний зимовий Відкритий чемпіонат міста Києва з картингу, куди запрошуються команди інших міст України. Тож чекаємо нових стартів, емоцій і майбутніх перемог для вихованців спортивної школи міського Товариства!


Повернутися до списку

ТСО УКРАЇНИ
Товариство сприяння оборонi України
© 2007–2010 Всi права захищенi.