МАРТА БОЙЧУК – ГОРДІСТЬ ПРИКАРПАТСЬКОГО СПОРТУ!

МАРТА БОЙЧУК – ГОРДІСТЬ ПРИКАРПАТСЬКОГО СПОРТУ!

(3 вересня 2020 р.) З 18 по 24 серпня у місті Львові проходив Відкритий літній чемпіонат України з пістолета, рухома мішень зі стрільби кульової, де за нагороди змагалися кращі стрільці України. Івано-франківську область і ТСО України представляла майстер спорту Бойчук Марта. Вправа ПП-3: жінки, пневматичний пістолет, відстань до мішеней 10 метрів, 60 залікових пострілів. Рівень змагань був вражаюче високий: у цій дисципліні виступали 49 учасниць, зокрема 11 майстрів спорту міжнародного класу, 19 майстрів спорту України, один заслужений майстер спорту та 11 кандидатів у майстри спорту. Марта показала достойний результат 566 очок, який є нормативом майстра спорту України, та пройшла до фіналу змагань, де вісім кращих результатів після кваліфікації змагаються за призовий п’єдестал пошани. В напруженій та запеклій боротьбі Марта посіла почесне п’яте місце!



Наступного дня був відносний відпочинок, відновлення та пристрілка до вправи МП-10, яку жінки почали виконувати лише минулого року. До цього часу це була виключно чоловіча вправа: малокаліберний пістолет, відстань до мішеней 25 метрів, мішень № 4. Спершу виконують чотири серії (перша серія з п’яти пострілів) упродовж 150 секунд. Потім чотири серії – 20 секунд, чотири серії – 10 секунд. Це достатньо динамічна, складна та цікава  вправа. Потрібно виконувати високоточну роботу в обмежений час, який змінюється.

У вправі МП-10 Марта показала результат 553 очка та посіла друге місце. Показуючи хороші результати, займаючи почесні, достойні місця, Марта викладається на усі 100% і є єдиною представницею ТСО України на цьому чемпіонаті. Тренує талановиту спортсменку Павло Бойчук - директор стрілецько-спортивного клубу ТСО України. Тренер задоволений виступом своєї підопічної, високо оцінює проявлені нею вольові, психоемоційні якості та самовіддачу.

Наразі в місті Івано-Франківську планується відновлення стрілецького тиру Товариства, де буде надана можливість покращувати свої професійні навички стрільцям Прикарпаття.

Вітаємо спортивне подружжя Бойчуків з видатною перемогою та бажаємо нових успіхів у житті та спорті!


Повернутися до списку

ТСО УКРАЇНИ
Товариство сприяння оборонi України
© 2007–2010 Всi права захищенi.