ПЕРШІСТЬ МІСТА З КУЛЬОВОЇ СТРІЛЬБИ

ПЕРШІСТЬ МІСТА З КУЛЬОВОЇ СТРІЛЬБИ

(19 березня 2020 року) 11-12 березня, у відповідності до Положення про проведення змагань, відбувся чемпіонат міста Рівного зі стрільби кульової з малокаліберної гвинтівки в залік Спартакіади-2020. В змаганнях взяли участь студенти та працівники вищих навчальних закладів, ПТНЗ, підприємств, установ і організацій. Всього «відстрілялися» шістдесят учасників у складі п'ятнадцяти команд. Змагання відбулися за сприяння та матеріальної підтримки обласної організації Товариства, яка забезпечила спортсменів набоями та мішенями для проведення тренувань і змагань, виділила фахівців до складу суддівської колегії.



Спортсмени виконували вправу МГ-2: стрільба з положення лежачи з упору - три пробних і десять залікових пострілів. Опрацювавши результати, суддівська колегія оголосила, що перше місце в командному заліку виборола команда Міжнародного економіко-гуманітарного університету, на другому – економіко-технологічний коледж, замикає трійку лідерів управління служби судової охорони в Рівненській області.

В особистому заліку серед жінок до трійки переможців увійшли Жук Альона - 94 очка, Семчишина Настя - 90, Мамай Наталія – 88. У чоловіків відзначились Бурила Олександр - 93 очка, Кузьмінчук Сергій - 92, Аврамчук Андрій – 91 очко.

Вітаємо призерів та переможців змагань!


Повернутися до списку

ТСО УКРАЇНИ
Товариство сприяння оборонi України
© 2007–2010 Всi права захищенi.