ЗИМОВИЙ ВЕЛОБІАТЛОН У КОРЦІ

ЗИМОВИЙ ВЕЛОБІАТЛОН У КОРЦІ

(6 березня 2020 р.) Вже стало традицією у м. Корець, що на Рівненщині, проведення змагань серед спортсменів і любителів їзди на велосипедах з метою залучення молоді до здорового способу життя. 23 лютого на стадіоні «Колос» відбувся ІІ етап Кубку «Велошок» (зимовий велобіатлон). Ініціатором виступив Корецький велоклуб «Велошок» за офіційної підтримки управління у справах молоді та спорту Рівненської обласної державної адміністрації, Корецької міської ради, Корецької районної організації та автошколи ТСО України. Наші колеги-оборонці забезпечували проведення змагань зі стрільби: суддівська колегія, місце для стрільби, пневматичні гвинтівки, кульки, нагородження переможців.



Другий етап Кубку «Велошок-2020» залишив по собі масу позитивних спогадів - це і нові велосипедисти, це і несподівані переможці, це і феєрична стрільба Мартинюка Дмитра та Ізюрова Віталія, які по праву стали героями етапу, це і бездоганна організація та відсутність травм. А ще 18 призерів, які повернулись додому щасливі і з велоаксесуарами, ставши переможцями у гострій конкуренції як на етапі, так і в загальному заліку.

У змаганнях взяли участь 35 учасників. Відзначили 18 призерів у різних категоріях, а в категорії «Абсолют» переміг Мартинюк Дмитро (3.48 сек) внаслідок супервлучності: 10 з 10-ти. За часом кращим був Ізюров Віталій, але мав один промах – 3.51 сек, третім став Столярчук Вадим – 4.05, дві хиби. Зовсім трохи влучності не вистачило Максиму Онищуку – 4.08, дві хиби і швидкості Завадському Геннадію – 4.11, нуль промахів, п’яте місце. Провести такі змагання без жодних технічних збоїв та нещасних випадків – це справжній успіх організаторів і учасників! Вітаємо переможців та подяка всім за організацію і проведення змагань!


Повернутися до списку

ТСО УКРАЇНИ
Товариство сприяння оборонi України
© 2007–2010 Всi права захищенi.