НА ЗАКАРПАТТІ ЗМАГАЛИСЯ КОРОТКОХВИЛЬОВИКИ ТОВАРИСТВА

НА ЗАКАРПАТТІ ЗМАГАЛИСЯ КОРОТКОХВИЛЬОВИКИ ТОВАРИСТВА

(28 лютого 2020 року) 21-24 лютого на Закарпатті, в місті Воловець, проходив очний Кубок ГО «ТСО України» з радіозв’язку на коротких хвилях телеграфом. В змаганнях взяли участь 18 спортсменів з 10 областей України, в тому числі чотири майстри спорту міжнародного класу, 10 майстрів спорту, три кандидати в майстри спорту України та один першорозрядник.



В запеклій боротьбі на діапазонах 21 МГц та  28 МГц перше місце виборов МСУ Янулявичус Андрій (Івано-Франківська обл.), друге - МСУ Сташків Андрій (Львівська обл.), третє - МСУМК Швидкий Володимир (Львівська обл.).           Не було рівних їм і у багатоборстві. В командному заліку Кубок ГО «ТСО України» виборола команда Львівської області, на другому місці – спортсмени Івано-Франківської, замкнула трійку лідерів команда Закарпатської області.

Вітаємо всіх переможців та учасників змагань, висловлюємо подяку голові Закарпатської ОО ГО «ТСО України» Терьошкину Є. М. та директору Воловецького РСТК ТСО України Росохі М.П. за допомогу в проведенні змагань.


Повернутися до списку

ТСО УКРАЇНИ
Товариство сприяння оборонi України
© 2007–2010 Всi права захищенi.