ХОРОЛЬСЬКІ ПАТРІОТИ

ХОРОЛЬСЬКІ ПАТРІОТИ

(26 лютого 2020 року) 25 лютого Хорольський клуб юних десантників «Гвардія» брав участь у військово-спортивній грі, присвяченій Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 31-річниці виведення військ колишнього Радянського Союзу з Республіки Афганістан. Захід проводився у спортивній залі Хорольської гімназії. Районна організація ТСОУ, яку очолює Андрій Бондаренко, і громадська організація воїнів-афганців щороку долучаються до цих змагань, залюбки зустрічаються з молоддю, спілкуються, передають їм свої навички, виховують справжніх патріотів своєї держави.



Помічник голови Полтавської обласної організації Товариства Оксана Манько повідомила, що у змаганнях взяли участь сім команд, які виборювали першість в командному та індивідуальному заліках: по дві команди у різних вікових категоріях від Хорольської гімназії та ОЗ «Ялосовецький» ЗЗСО, міжрегіональний центр, військово-спортивний клуб «Гвардія» м. Хорол та Кременчук. Гра складалася із семи конкурсних завдань: розбирання та складання АКМ і ПМ, спорядження магазину до АКМ, стройової, вогневої, медико-санітарної та фізичної підготовки. Всі учасники показали високу організованість, злагодженість дій, вчасно і якісно впоралися з поставленими завданнями.

У кожному з видів змагань визначені переможці як в командному заліку, так і в індивідуальному. Перше місце виборола  Хорольська команда КЮД «Гвардія» (первинна організація ТСОУ), друге місце Хорольська гімназія (молодша вікова категорія), третє - КЮД «Гвардія» (м. Кременчук).


Повернутися до списку

ТСО УКРАЇНИ
Товариство сприяння оборонi України
© 2007–2010 Всi права захищенi.