«БОЙОВА ДВІЙКА»

«БОЙОВА ДВІЙКА»

(3 жовтня 2019 р.) 28 вересня Управлінням молоді і спорту Міської ради міста Кропивницького за ініціативи Центру оперативної тактичної підготовки «Цитадель», Кіровоградської обласної організації ТСО України та Спілки ветеранів АТО "Редут" проведено Відкритий Кубок міста з військово-спортивного хортингу в розділі «Бойова двійка». Такі змагання вже проводились минулого року, і організатори висловлювали надію, що вони стануть традиційними. Цьогорічні стали ще більш масштабними.



В заході випробували себе понад 80 спортсменів не тільки з Кропивницького, а й з Миколаєва. 40 команд змагалися в двох лігах (профі та початківці) в пересувному спеціалізованому тактичному полігоні для відпрацювання елементів бою в приміщеннях та обмежених ділянках місцевості з метою визначення кращих.

У змаганнях взяли участь як молодь зі шкіл міста Кропивницького (НВО №33, Педагогічний ліцей, НВО №16, Ліцей "Сокіл"), так і представники силових відомств та професіонали: Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр, Головне управління Наіональної поліції, Тренінговий центр Національної поліції, Управління Патрульної поліції, Рота поліції особливого призначення, Українська добровольча армія, представники 3-го окремого полку спеціального призначення.

Школярі та студенти мали можливість ознайомитися з сучасним озброєнням поліції та ЗСУ, взяти участь у змаганнях, які підготували представники ГУНП та Тренінгового центру. Подібні змагання сприяють патріотичному розвитку молоді, готують школярів та студентів до майбутньої служби в ЗСУ та інших силових структурах України, адже учні Центру вже сьогодні вступають до вищих навчальних закладів: як військових, так і підпорядкованих МВС України.


Повернутися до списку

ТСО УКРАЇНИ
Товариство сприяння оборонi України
© 2007–2010 Всi права захищенi.