ЗМАГАЮТЬСЯ РАДІОПЕЛЕНГАТОРИ ТА СУДНОМОДЕЛІСТИ

ЗМАГАЮТЬСЯ РАДІОПЕЛЕНГАТОРИ ТА СУДНОМОДЕЛІСТИ

З 13 по 15 вересня на базі оздоровчого табору «Сонячний» в с. Гаразджа Луцького району пройшли обласні відкриті змагання зі спортивної радіопеленгації та судномодельного спорту, організовані Центром науково-технічної творчості учнівської молоді управління освіти, науки та молоді Волинської облдержадміністрації та обласною організацією Товариства сприяння обороні України.



Володимир Луцюк інформує, що в змаганнях зі спортивної радіопеленгації взяли участь 9 команд (36 учасників), з судномодельного спорту - 6 команд (21 учасник) від закладів освіти області. Судномоделісти демонстрували власні розробки моделей військових, цивільних суден з механічними двигунами, радіокерованих моделей фігурного курсу, катерів вільної конструкції з електричним двигуном і гребним гвинтом довжиною до 600 мм, радіокерованих моделей довільної конструкції з гребним гвинтом і електродвигуном, які вирізнялись оригінальним рішенням та цікавим дизайном.

Команда зі спортивної радіопеленгації, яку очолював майстер спорту Долинський Ігор  (спортивне радіоорієнтування), брала участь в спринті та забігу юнаків і дівчат молодших і старших вікових груп  у  діапазонах 3,5 мГц, 144-145 мГц.

Суддівська колегія відзначила хорошу підготовку учасників змагань. У командних змаганнях зі спортивної радіопеленгації кращими були спортсмени Луцького міського центру науково-технічної творчості учнівської молоді (керівник Молошик Оксана), Центру науково-технічної творчості учнівської молоді (керівник  Долинський Ігор) та ЗОШ І-ІІІ ступеня с. Забороль Луцького району (керівник – Калюх Віктор). До речі, всі учасники змагань є членами обласного оборонного Товариства.

За підсумками змагань із судномодельного спорту місця у першій трійці поділили команди Центру науково-технічної творчості учнівської молоді (керівник Музичук Андрій), Камінь-Каширської районної станції юних техніків (керівник Калюх Сергій) та Ковельської міської станції юних техніків (керівник Ілюшик Геннадій).

Переможці були нагороджені кубками, медалями і дипломами управління освіти, науки та молоді облдержадміністрації та обласної організації ГО «ТСО України». За вагомий внесок та креативний підхід до виховання підростаючого покоління, активну діяльність з виявлення, розвитку та підтримки творчо обдарованих дітей, підготовку команд-переможців обласних відритих змагань керівники нагороджені грамотами.


Повернутися до списку

ТСО УКРАЇНИ
Товариство сприяння оборонi України
© 2007–2010 Всi права захищенi.