КРОПИВНИЧАНИ – НА П’ЄДЕСТАЛІ!

КРОПИВНИЧАНИ – НА П’ЄДЕСТАЛІ!

(23 липня 2019 р.) У м. Коростишеві Житомирської області з 26 по 30 червня відбулися чемпіонат України та Відкриті змагання учнівської молоді з судномоделювання. Кропивницький представляла команда під керівництвом Владислава Ростокіна, тренер команди Євген Ткаченко. Для здійснення поїздки команді знадобилася фінансова допомога, і її, як вже неодноразово, надала Кіровоградська ОО ТСО України. Юні судномоделісти вибороли друге командне місце серед юніорів, при цьому вихованцям Кропивницької Станції юних техніків вдалося в класі радіокерованих моделей-копій до 600 мм (F2U-600) та класі прямохідних моделей-копій до 600 мм (ЕК-600) зайняти повністю п’єдестал пошани, залишивши суперників далеко позаду. У класі «радіокеровані моделі-копії, виготовлені з набору (F4B/C)», вихованці вибороли перше та друге місця.



Щодо дорослих спортсменів. У класі F2А радіокерованих моделей-копій до 900 мм кандидат в майстри спорту Ростокін Владислав здобув почесне друге місце, КМС Фріч Сергій (16 років) здобув перше місце серед юніорів на дистанції для дорослих, КМС Кащук Руслан (15 років) - друге місце серед юніорів на такій же дистанції, КМС Вільшанков Данило (16 років) - третє.

У класі F4B/C (радіокеровані моделі-копії, виготовлені з набору) Фріч Сергій здобув перше місце серед дорослих.

У класі F2В радіокерованих моделей-копій від 900 до 1250 мм модель КМС Ткаченка Євгена на першій спробі потонула наприкінці дистанції, і команда декілька годин намагалася врятувати корабель - замінити обладнання та висушити деталі. Боротьба за живучість моделі була не марною. Обидві наступні спроби дали змогу вибороти третє місце.

В командному заліку команда Кіровоградської області здобула третє місце. Обласна організація Товариства вітає спортсменів з вдалим виступом та бажає подальших значних перемог!


Повернутися до списку

ТСО УКРАЇНИ
Товариство сприяння оборонi України
© 2007–2010 Всi права захищенi.