ЗМАГАЛИСЯ АВТОМОДЕЛІСТИ

  ЗМАГАЛИСЯ  АВТОМОДЕЛІСТИ

(9 липня 2019 р.) Ось і відгриміли під палючим Південним сонцем пристрасті змагань. Вчергове на своїй землі Миколаївщина приймала Чемпіонат України з радіокерованих моделей, класи шосейних перегонів, ІII ранг.



Змагались спортсмени з 12 регіонів України з 92 моделями.

Стих рев двигунів внутрішнього згорання, розвіяло вітром вихлопні гази і ми  нарешті маємо результати - переможцем стала команда Хмельницької області, срібним призером - команда м. Києва, бронзовим - команда Черкаської області.

Як і було обіцяно головою Миколаївської обласної організації Товариства сприяння обороні України Юрієм Шутяком, в цьому році в Миколаївській зразковій автомобільній школі відновив роботу, після восьмирічної перерви, гурток з автомодельного спорту. Слід в чергове відмітити, що Товариство сприяння обороні України одна з небагатьох Всеукраїнських громадських організацій, яка на умовах самоокупності продовжує підтримувати дух військово-патріотичного та технічного виховання нашої молоді. Слід відмітити злагоджену роботу оборонного товариства з Національною Федерацією автомодельного спорту.

На відкритті змагань був присутній народний депутат України Олександр Жолобецький, вперше, але не востаннє, як він пообіцяв - не тільки приймати участь, а й сприяти розвитку та підтримці автомодельного спорту на Миколаївщині.

Дякуємо за підтримку в проведенні змагань Миколаївську обласну державну адміністрацію та Миколаївську міську раду. Окрема подяка директору Миколаївської автомобільної школи ТСО України Андрія Анкоссі,  Анатолію Єфімову, керівнику гуртка  миколаївського відділення Національної Федерації автомодельного спорту, та багатьом інших хто доклав свої руки до цього свята спорту.

В своїй вітальній промові Юрій Шутяк висловив побажання, щоб в подальшому подібні змагання всеукраїнського рівня відбувалися за присутності нашого підростаючого покоління, наочно показуючи, що можна зробити своїми руками та якого рівня досягти займаючись  спортом. Що дасть можливість відволікти дітей від вулиці і закласти підґрунтя в молодих людей та підготувати майбутніх інженерів авіаторів, судномоделістів та інших спеціалістів технічного рівня.

Працюємо на майбутнє України !

https://www.facebook.com/UAMykolaiv/videos/2238578522876978/UzpfSTI1MzQ5NzYxODQ2NTExNDo2NTY2Mzk0NTgxNTA5MjY/


Повернутися до списку

ТСО УКРАЇНИ
Товариство сприяння оборонi України
© 2007–2010 Всi права захищенi.