ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ З ПЛАНЕРНОГО СПОРТУ

ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ З ПЛАНЕРНОГО СПОРТУ

В період з 15 по 29 червня 2019 року на аеродромі Бузова відбувся 67-й чемпіонат України з планерного спорту у відкритому класі планерів на особисту першість, відповідно до наказу Міністерства молоді та спорту України від 15.05.2019 № 2443 та наказу Голови ГО «ТСО України» від 04.06.2019 № 90.



В чемпіонаті взяли участь 11 спортсменів. За спортивною класифікацією: заслужених майстрів спорту України – 2, майстрів спорту України міжнародного класу – 1, майстрів спорту України – 6, кандидатів у майстри спорту – 2.

У розіграші першості взяли участь спортсмени Центрального аероклубу ім. О.К.Антонова ТСО України (Київська область) та Вінницького авіаційно-спортивного клубу.

Було розіграно 8 вправ, в яких переможцями стали МСУ Олег Бондарчук, КМСУ Михайло Кругляков, ЗМСУ Валентина Топорова, МСУМК Олег Михайленко, ЗМСУ Ігор Гапанович, МСУ Сергій Гришенчук.

Абсолютним чемпіоном України у відкритому класі планерів став МСУМК Олег Михайленко. Друге місце посів КМСУ Михайло Кругляков. Третє місце посіла ЗМСУ Валентина Топорова. Спортсмени нагороджені дипломами ГО «ТСО України», медалями та кубками Центрального аероклубу.

За кращий результат у вправі з максимальною дистанцією, 435,9 км, Кубком ім. В.В.Гончаренко був нагороджений МСУМК Олег Михайленко.

Нормативи на присвоєння звання майстер спорту України виконали спортсмени Олексій Моргун та Михайло Кругляков.

Начальник чемпіонату Михайло Киян та керівник польотів Володимир Спасіченко внесли значний вклад в організацію чемпіонату.


Повернутися до списку

ТСО УКРАЇНИ
Товариство сприяння оборонi України
© 2007–2010 Всi права захищенi.