ПОДВІЙНА ПЕРЕМОГА

ПОДВІЙНА ПЕРЕМОГА

(30 травня 2019 р.) Заступник директора Олександрійської автошколи ТСО України Ірина Наконечна повідомляє, що 24-26 травня на картодромі СТК «Лтава» у селі Розсошенці, що на Полтавщині, проходив І етап відкритого чемпіонату України з автомобільного спорту (картинг) східного регіону. Участь у змаганнях взяли 60 пілотів з різних регіонів України. Вже традиційно на них виступив пілот гуртка «Картинг» Будинку дитячої та юнацької творчості Олександрійської міської ради Владислав Севастяненко. Приємно визнати, що гурток картингу – постійний партнер Олександрійської міської організації ТСО України в справі патріотичного виховання молоді та пропаганди здорового способу життя. Міська організація Товариства надала гуртківцям фінансову допомогу. Кошти були використані для поїздки на чемпіонат, паливо-мастильні матеріали, запасні частини.



Особливістю даного етапу змагань стали погодні умови, адже в період з 24 по 25 травня постійно йшов дощ, а це, зрозуміло, мокра траса і важкість її проходження. Під час заїзду в сильний дощ наш пілот все ж таки зумів дістатися фінішу першим та досягнути бажаного результату. За результатами заїздів Севастяненко переміг у двох класах картів: «Кадети» та «Популярний-Ю».

Ми вітаємо Владислава з перемогою. Так тримати, молодець! Ми також дуже пишаємося командою, адже перемогу без злагодженої роботи здобути неможливо. Будемо і надалі підтримувати спортсменів, які своїми здобутками та особистим прикладом вносять вагомий внесок у справу патріотичного виховання молоді. Бажаємо їм перемог у подальшому, а також гідно представляти наше місто в наступних змаганнях та радувати нас своїми перемогами.


Повернутися до списку

ТСО УКРАЇНИ
Товариство сприяння оборонi України
© 2007–2010 Всi права захищенi.