«ПОЛТАВСЬКА БИТВА 2019» ВІДБУЛАСЯ

«ПОЛТАВСЬКА БИТВА 2019» ВІДБУЛАСЯ

(3 травня 2019 р.) Дмитро Хрістов повідомляє, що під загальним керівництвом Полтавської обласної організації Товариства та Федерації судномоделізму і судномодельного спорту України 19-21 квітня в Полтаві на базі відпочинку "Турист" - берег річки Ворскли - відбувся Перший етап відкритого Кубку України з судномодельного спорту (моделі секції "М"). Комендант змагань Олексій Утешев – майстер спорту міжнародного класу. Змагання відкрив голова Полтавської обласної організації ТСО України Василь Василенко.



Спортсмени представляли різні регіони України: Полтавський міський Центр позашкільної освіти та обласний Центр НТТ учнівської молоді, Кременчуцький міський Центр позашкільної освіти «Лідер», місто Київ, Волинську, Дніпропетровську, Миколаївську, Сумську, Харківську і Херсонську області.                                                                      

Три дні Ворсклу борознили моделі різного класу від майстрів спорту міжнародного класу, майстрів та кандидатів у майстри спорту, юнаків і дівчат –  майбутнього України.

У командному заліку серед юніорів кращими були команди Полтавського міськвиконкому (ПМЦПО ПМР), Сумської області і Кременчуцького Центру «Лідер».

В особистому змаганні перші місця у моделях різних класів зайняли: Приходько Дмитро (Полтава) – п’ять перших місць, Чуйко Денис (Кременчук), полтавчани Торяник Антон, Берека Андрій, Пятак Ілля, Купатенко Максим, Берека Андрій, Утєшев Олексій, Чигрін Юрій (Дніпро), Толмачов Іван (Херсон), Троян Ярослав (Умань, Черкаська обл.).                                                                                            

Другі місця посіли: Толмачев Іван (Херсон), Науменко Іван (Сумська обл.), Коваленко Дмитро, Попіков Артем і Чуйко Денис з Кременчука, Васильєв Владислав і Борщ Дмитро – Сумчани, Троян Ярослав з Умані, Утєшев Олексій і Ємець Олександр (Полтава),                                                                                                                  

На третьому місці: Берека Андрій (Полтава), Толмачев Іван (Херсон), Науменко Іван (Сумська обл.), Борщ Дмитро (Сумська обл.), Туман Кирил (Сумська обл.), Кунатенко Максим (Полтава), Дудник Олексій (Сумська обл.), Єна Антон (Полтава), Прищепа Іван (Дніпро), Масліков Сергій (Дніпро), Яковенко Андрій, Норкін Ілля і Паскалова Лариса з Києва.                                                                                

 Цілі та завдання змагань були досягнуті! Вони сприяли популяризації і стимулюванню розвитку судномодельного спорту в Україні, підвищенню спортивної майстерності і спортивно-технічних результатів спортсменів, активізації навчально-тренувальної роботи в спортивних організаціях, відбору найсильніших спортсменів до складу збірних команд області для участі в чемпіонаті України та міжнародних змаганнях, пропаганді здорового способу життя.

Учасники змагань з інших областей України за три дні встигли ознайомитися з чудовим містом Полтавою та оглянути його історичні пам’ятки.  За  підсумками змагань переможцям були вручені дипломи і медалі. Цю почесну місію від імені Полтавської обласної організації ТСО України виконав помічник голови з питань організаційно-масової роботи та спорту Дмитро Христов.


Повернутися до списку

ТСО УКРАЇНИ
Товариство сприяння оборонi України
© 2007–2010 Всi права захищенi.