ЗМАГАННЯ ЗІ СТРІЛЬБИ ДО ДНЯ ВИЗВОЛЕННЯ ХЕРСОНА ВІД НАЦИСТСЬКИХ ЗАГАРБНИКІВ

ЗМАГАННЯ ЗІ СТРІЛЬБИ ДО ДНЯ ВИЗВОЛЕННЯ ХЕРСОНА ВІД НАЦИСТСЬКИХ ЗАГАРБНИКІВ

(14 березня 2019 р.) Нещодавно на базі Херсонського вищого училища фізичної культури проведено міські змагання зі стрільби з пневматичної зброї, присвячені 75-річчю визволення міста Херсона від нацистських загарбників.



Наш кореспондент Юрій Науменко повідомляє, що у першості взяли участь 38 команд закладів загальної середньої освіти міста Херсона та 21 учасник в особистому заліку. Всього було допущено 135 спортсменів.

За традицією до змагань долучилось обласне оборонне Товариство.

Організаційно-методичне забезпечення проведення заходу було покладено на колектив Херсонського дитячо-юнацького клубу моряків і річковиків з флотилією Херсонської міської ради. До речі, колектив клубу має групу членів ТСО України ,що входить до складу громадської організації Херсонської міської організації Товариства сприяння обороні України.

За підсумками суддів було визнано, що I місце посіли команди Херсонської гімназії №3 Херсонської міської ради та Херсонського дитячо-юнацького клубу моряків і річковиків з флотилією Херсонської міської ради. Журі відзначили,що учні цих команд мають високий рівень умінь та навичок влучної стрільби.

II місце розділили команди Херсонського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа II ступеня-ліцей журналістики, економіки та правознавства» Херсонської міської ради та Херсонської спеціалізованої школи I-III ступенів №31 з поглибленим вивченням історії та права Херсонської міської ради.

III місце дісталось командам Херсонської спеціалізованої школи I-III ступенів №30 з поглибленим вивченням предметів природничо-математичного циклу та англійської мови Херсонської міської ради, Херсонської загальноосвітньої школи I-III ступенів №44 Херсонської міської ради, Херсонської спеціалізованої школи I-III ступенів №27 з поглибленим вивченням інформатики та іноземних мов Херсонської міської ради.

У особистій першості, перемогу здобув - Петряєв Олександр, учень Херсонської гімназії №3 Херсонської міської ради.

II місце розділили - Колісніченко Маргарита, учениця гімназії №3 Херсонської міської ради та Карієв Родіон, учень Херсонської спеціалізованої школи I-III ступенів №30 з поглибленим вивченням предметів природничо-математичного циклу та англійської мови Херсонської міської ради.

III місце вибороли Шепель Сергій, Ігнатенко Ксенія, учні Херсонської спеціалізованої школи I-III ступенів №31 з поглибленим вивченням історії та права Херсонської міської ради, Єременко Діана – учениця Херсонської спеціалізованої школи I-III ступенів №52 з поглибленим вивченням інформатики та іноземних мов Херсонської міської ради та Гагулін Кирил, учень Херсонської спеціалізованої школи I-III ступенів №27 з поглибленим вивченням інформатики та іноземних мов Херсонської міської ради.

Переможці були нагороджені Кубками, медалями, дипломами управління освіти Херсонської міської ради та Херсонської обласної організації Товариства сприяння обороні України.


Повернутися до списку

ТСО УКРАЇНИ
Товариство сприяння оборонi України
© 2007–2010 Всi права захищенi.