ЮНІ ДЕСАНТНИКИ МІСТА ХОРОЛ ЗМАГАЛИСЯ У КРЕМЕНЧУЗІ

ЮНІ ДЕСАНТНИКИ МІСТА ХОРОЛ ЗМАГАЛИСЯ У КРЕМЕНЧУЗІ

(22 лютого 2019 р.) Помічник голови Полтавської обласної організації Дмитро Хрістов повідомив, що курсанти Клубу юних десантників «Гвардія» при ТСО України міста Хорол Полтавської області 18 лютого взяли участь у планових змаганнях (військово-спортивна гра), присвячених Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 30-ї річниці виведення військ колишнього Радянського Союзу з Республіки Афганістан, які відбулися у Кременчузі.



Під керівництвом тренера Пономаренка Миколи Віталійовича 15 молодих десантників, учнів 5-8 класів, показали високі спортивні здібності, волю до перемоги та здатність до командної гри. Результатом плідної, наполегливої  праці вихователів і тренера та сумління і старання курсантів над удосконаленням своїх спортивних здібностей стало друге місце в області, яке Хорольська команда юнаків і дівчат посіла серед десяти команд-учасниць.

Змагання відбулися завдяки сприянню у підготовці та проведенні змагань Департаменту освіти виконавчого комітету Кременчуцької міської ради та безпосередньому керівництву Кременчуцької спілки ветеранів війни в Афганістані (воїнів-інтернаціоналістів) і громадської організації ОВЗС «Гвардія» м. Кременчук. Такі заходи сприяють національно-патріотичному вихованню, відродженню духовності, формуванню гармонійно розвиненої особистості та пропаганді здорового способу життя серед дітей і молоді.


Повернутися до списку

ТСО УКРАЇНИ
Товариство сприяння оборонi України
© 2007–2010 Всi права захищенi.