ЗА ІНІЦІАТИВИ ДИРЕКТОРА АВТОШКОЛИ СЕРГІЯ ГОРБУНЕНКА

ЗА ІНІЦІАТИВИ ДИРЕКТОРА АВТОШКОЛИ СЕРГІЯ ГОРБУНЕНКА

(14 листопада 2018 р.) У велелюдне свято футбольної громадськості Таращанщини перетворився турнір ветеранських команд міста, започаткований дирекцією автошколи Товариства сприяння обороні України на честь Дня автомобіліста і дорожника. Успіху сприяла чудова осіння погода нинішнього року – сонячна, тепла. Геннадій Ляхов інформує, що десятки прихильників цього наймасовішого виду спорту палко підтримували своїх улюбленців на прекрасно облаштованому малому футбольному полі міського стадіону «Колос». Участь у змаганні взяли п’ять команд. У фінальному поєдинку зустрілися переможці двох груп: «Ветеран-1» і «Ветеран-3». Переможцю «Ветерану-1» вручено перехідний кубок дирекції АШ ТСОУ. Особисті призи дісталися найкращому воротареві та найстаршому футболісту.



Також з нагоди свята Дня автомобіліста і дорожника, що, без перебільшення, став уже всенародним святом, районна федерація шахів і шашок та дирекція Таращанської автошколи Товариства сприяння обороні України організували і провели відкритий міський турнір із швидких шахів. У ньому взяли участь не тільки таращанці, а й запрошені провідні гравці цього інтелектуального виду спорту з м. Жашкова Черкаської області.

У підсумку тривалого змагання за коловою системою визначились переможці, які відзначені грамотами та призами правління благодійного фонду «Фортеця» і дирекції автошколи. Подарунки отримали також усі інші з 11 учасників шахового турніру, за що були щиро вдячні спонсорам.


Повернутися до списку

ТСО УКРАЇНИ
Товариство сприяння оборонi України
© 2007–2010 Всi права захищенi.