СПАРТАКІАДА У ГОЩІ

СПАРТАКІАДА У ГОЩІ

(2 листопада 2018 р.) 14 жовтня в смт. Гоща відбулася Спартакіада серед допризовної молоді між закладами загальної середньої освіти І-ІІІ ст. Організаторами проведення змагань були відділ освіти, молоді та спорту Гощанської райдержадміністрації та районна організація і спортивно-технічний клуб ТСО України.



Основними завданнями проведення Спартакіади є формування та популяризація здорового способу життя, підвищення престижу військової служби, виховання морально-психологічної стійкості, почуття патріотизму, залучення молоді до систематичних занять військово-прикладними видами спорту. Такий захід проводиться вже четвертий рік поспіль і стає традиційним для молоді району. До участі у змаганнях було залучено 99 представників з 11 закладів освіти.

Учасники Спартакіади позмагалися у таких видах змагань: біг на 1000 м; підтягування на перекладині; стрільба з пневматичної зброї з положення лежачи; метання гранати на дальність; смуга перешкод; неповне розбирання автомата; конкурс пісні та строю.

Урочисте відкриття змагань відбулося на площі (вул. Застав’я). Капітани команд відрапортували про готовність до змагань майору Вадиму Матвієнку, той у свою чергу доповів голові райдержадміністрації Юрію Ковальчуку. Після чого команди  продемонстрували свої навички зі стройової підготовки та виконання військово-патріотичних пісень, урочистим маршем у супроводі поліції покрокували до місця проведення змагань.

У змаганнях «біг на 1000 м» найспритнішими виявилися учні Тучинської ЗОШ, друге місце з однаковим часом посіли учні Гощанської ЗОШ та Гощанської гімназії.

Найшвидше і найвправніше розбирали автомат учні Бабинської ЗОШ, друге місце завоювала Синівська ЗОШ, третє – Горбаківський НВК.

У вправі «підтягування на перекладині» сильнішими були учні Тучинської ЗОШ, друге місце посіла команда Гощанської ЗОШ, третє – Бабинська ЗОШ.

Смугу перешкод найшвидше здолали учні Гощанської ЗОШ, другий час продемонструвала команда Горбаківського НВК, третіми були учні Тучинської ЗОШ.

У вправі «стрільба з пневматичної зброї з положення лежачи» найвлучнішими виявилися учні Горбаківського НВК, друге місце посіла команда Тучинської ЗОШ, третє – Синівська ЗОШ.

Загальнокомандне перше місце на змаганнях виборола команда Тучинської ЗОШ, на другому місці - команда Гощанської ЗОШ, на третьому - Синівської ЗОШ.

Переможці та призери Спартакіади були нагороджені грамотами та цінними подарунками від відділу освіти, молоді та спорту і Гощанської районної організації ТСО України.


Повернутися до списку

ТСО УКРАЇНИ
Товариство сприяння оборонi України
© 2007–2010 Всi права захищенi.