СПАРТАКІАДА ЛИМАНСЬКОГО РАЙОНУ

СПАРТАКІАДА ЛИМАНСЬКОГО РАЙОНУ

(30 жовтня 2018 р.) 12 жовтня відбулася Спартакіада до Дня Захисника України серед збірних команд з багатоборства допризовної молоді Лиманського району. Змагалися з п’яти видів спорту: біг на 100 і 1000 м, підтягування на перекладині, метання гранати Ф-1 на дальність та в ціль, подолання смуги перешкод. Проводилися вони за ініціативи та підтримки голови районної організації Мойсеєва В.С., начальника відділу освіти Харламбової В.О. та методиста відділу освіти Глобільченка О.Г.



Мета змагань - популяризація здорового способу життя, організація фізкультурно-оздоровчої і виховної роботи в загальноосвітніх навчальних закладах, підвищення рухової активності та зміцнення здоров’я учнів. У змаганнях взяли участь 48 спортсменів у складі восьми команд та близько 60 вболівальників, які приїхали підтримати свої команди.

Тетяна Федотова повідомила, що найбільш підготовленим виявився колектив Красносільської ЗОШ, друге місце зайняв Лиманський НВК, а третє місце дісталося Чорноморській ЗОШ. Ці команди були нагороджені грамотами та кубками.

В особистих показниках по видах змагань призові місці визначені так: біг на 100 м -  Мороз В. (Петровська ЗОШ); підтягування – Мандзяк В. (Фонтонський НВК); біг на 1000 м – Стратан В. (Красносільська ЗОШ); смуга з перешкодами – Білаш М., Борисенко А. (Лиманський НВК); метання гранати Ф-1 на дальність та в ціль - учень  Красносільської ЗОШ Федішин Г.

Переможці нагороджені грамотами, всі учасники та організатори змагань залишилися задоволеними.


Повернутися до списку

ТСО УКРАЇНИ
Товариство сприяння оборонi України
© 2007–2010 Всi права захищенi.