ТУРНІР «ЗАХИСНИК ВІТЧИЗНИ» ПРОЙШОВ В НОВІЙ ОДЕСІ

ТУРНІР «ЗАХИСНИК ВІТЧИЗНИ» ПРОЙШОВ В НОВІЙ ОДЕСІ

(25 жовтня 2018 р.) В рамках програми військово-патріотичного виховання, в лісі поряд з Новою Одесою, 15 жовтня відбувся Турнір з тактико-спеціальної підготовки «Захисник Вітчизни» імені Дмитра Котєшeвського серед шкільних команд. До голови Миколаївської обласної організації ТСО України Юрія Шутяка з пропозицією щодо допомоги в проведенні Турніру звернулася ГО «Новоодеський районний Союз ветеранів та учасників антитерористичної операції». Активну підтримали захід і представники ГО «Асоціація учасників та інвалідів АТО».



Свіже лісове повітря, гарна сонячна погода, активна підтримка вболівальників, нові враження від змагань, справедливе суддівство - всі ці фактори сприяли позитивним відгукам учасників. Підводячи підсумки Турніру серед п’яти команд-учасниць, суддівська колегія вирішила, що у запеклій боротьбі перемогла команда ЗОШ №1 «Бузькі силовики імені Анатолія Новицького», другою стала команда Троїцької ЗОШ «Яструби», третє місце за командою Гуманітарної гімназії «Сокол». Всі команди отримали цінні подарунки від організатора змагань Ігоря Білоконенка.           

Висловлено думку, яку підтримали всі присутні, в майбутньому такий Турнір зробити щорічним і районним, щоб мати можливість залучення якнайширшого кола його учасників.      

В умовах війни, яка триває на Сході, навички з тактико-спеціальної підготовки, здобуті на подібних змаганнях, стають особливо актуальними для молоді в рамках підготовки майбутніх захисників Вітчизни.


Повернутися до списку

ТСО УКРАЇНИ
Товариство сприяння оборонi України
© 2007–2010 Всi права захищенi.