40 РОКІВ ТОМУ, 23 ЖОВТНЯ 1978 РОКУ, ЗАСНОВАНА КИЇВСЬКА МІСЬКА ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА СПОРТИВНО-ТЕХНІЧНА ШКОЛА

40 РОКІВ ТОМУ, 23 ЖОВТНЯ 1978 РОКУ, ЗАСНОВАНА КИЇВСЬКА МІСЬКА ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА СПОРТИВНО-ТЕХНІЧНА ШКОЛА

Її вихованці ставали чемпіонами та призерами чемпіонатів і Кубків Радянського Союзу, Української РСР. Імена майстрів спорту СРСР Олександра Недухова, Дмитра Самсонова, Олександра Колодяжного, Володимира Гаценка, Анатолія Зайцева, Геннадія Прохоренка були відомі в усьому світі.



Сьогодні вже нове покоління її вихованців захищає спортивну честь нашої країни: майстри спорту України Олег і Ігор Скузи, Ілля Замула, Антон Андрущенко, Сергій Прохоренко та їхні друзі.

Тривалий час ДЮСТШ очолював Сергій Савенко, який робив усе можливе  для розвитку технічних видів спорту. Нещодавно посаду директора обійняв Валерій Білик  молодий, але  грамотний фахівець, який вболіває за довірену ділянку роботи і докладає усіх зусиль, щоб школа була найкращою в Україні.

Тренерами  працюють досвідчені фахівці, кандидати в майстри спорту України, судді національної категорії з картингу Валерій Балан і Валентин Рачек. На громадських засадах залучаються визнані фахівці і ветерани картингу Володимир Гаценко, Євген Ковальчук, Василь Ремізовський, Генадій Борщ та інші. Керує навчально-спортивним процесом школи заступник директора, Почесний працівник фізичної культури і спорту України Кияниченко Іван Степанович.

Вітаємо колектив навчального спортивного закладу з ювілеєм, бажаємо його колективу, юним картингістам подальших успіхів у спорті, реалізації усіх їхніх мрій і бажань!


Повернутися до списку

ТСО УКРАЇНИ
Товариство сприяння оборонi України
© 2007–2010 Всi права захищенi.