ЧЕМПІОНАТ З ВІЙСЬКОВО-СПОРТИВНИХ БАГАТОБОРСТВ

ЧЕМПІОНАТ З ВІЙСЬКОВО-СПОРТИВНИХ БАГАТОБОРСТВ

(1 жовтня 2018 р.) Вже традицією стало проведення у Знам’янському МСТК ТСО України вересневих відбіркових чемпіонатів з військово-спортивних багатоборств серед вихованців навчальних закладів та військово-патріотичних клубів та об’єднань міста Знам’янки та району. Ці змагання проводяться відповідно до плану основних заходів військово-патріотичної роботи ЗМСТК ТСОУ та обласної програми «Захисник Кіровоградщини».



Інна Іваненко розповіла, що 19 команд випробували свої сили у п’яти дисциплінах: стрільбі з пневматичного пістолета, неповному розбиранні та складанні автомата АК-47, виконанні підйому переворотом, підтягуванні на перекладині та бігу на дистанцію 3 км.

Переможцем на рубежі зі стрільби став Данило Козяр, учень ДНЗ «Знам’янський професійний ліцей», на ІІ місці – Тимур Жуган з ОНЗ «Дмитрівська ЗШ І-ІІІ ст. ім. Т. Шевченка», ІІІ місце посів Родіон Хуторний, учень Богданівської ЗШ І-ІІІ ст. (філія).

Для визначення переможця у розбиранні та складанні автомата АК-47 довелося проводити змагання повторно, адже троє кращих учасників показали однаковий результат – 21 секунда! У підсумку Микола Гребенніков з ОНЗ «Дмитрівська ЗШ І-ІІІ ст. ім. Т. Шевченка» став рекордсменом із результатом 18 секунд, друге місце виборов Кирило Андрусик, учень ОНЗ «Богданівська ЗШ І -ІІІ ст. ім. І.Г. Ткаченка», на ІІІ місці –Тимур Жуган з ОНЗ «Дмитрівська ЗШ І-ІІІ ст. ім. Т. Шевченка».

Виконання підйому переворотом є одним із найтяжчих силових випробувань. Кращими на цьому рубежі стали учні ДНЗ «Знам’янський професійний ліцей»: на І місці, як і в минулому році, - Віктор Мухін, на ІІ – Максим Воробченко, ІІІ місце – Максим Кочеригін.

Перемога на рубежі з підтягування вимагає щоденних тренувань. Кращим під час виконання цієї вправи став Максим Кочеригін з ДНЗ «Знам’янський професійний ліцей». ІІ місце виборов Леонід Лантух з ОНЗ « Іванковецька ЗШ І -ІІІ ст.». На ІІІ місці – Данило Козяр, учень ДНЗ «Знам’янський професійний ліцей».

Та найважчим випробуванням був біг на дистанцію 3 км. Не всі учасники виявили бажання бігти. Тим вищою була ціна перемоги! Так, вже знайомий нам Данило Козяр, як і в минулому році, зміг подолати цю дистанцію із найкращим результатом. На кілька секунд відстав від нього Ярослав Яворський, учень того ж таки ДНЗ «Знам’янський професійний ліцей». На ІІІ місці – Валентин Сульєв із Цибулівської ЗШ І-ІІІ ст. ОНЗ «Богданівська ЗШ І-ІІІ ст. ім. І.Г. Ткаченка».

Всі переможці були нагороджені дипломами виконавчого комітету Знам’янської міської ради і Знам’янського МСТК ТСО України та медалями, що стало можливим завдяки фінансовій підтримці виконавчого комітету Знам’янської міської ради.

Вітали переможців та учасників чемпіонату директор Знам’янського МСТК ТСО України, голова міського координаційного центру національно-патріотичного виховання дітей та молоді «Патріот» В. Колебіденко, військовий комісар Знам’янського ОМВК полковник О. Чижма, начальник відділу у справах молоді, спорту та охорони здоров’я виконавчого комітету Знам’янської міської ради Р. Ладожинська, головний спеціаліст відділу освіти Знам’янської міської ради Т. Попова,  начальник відділу освіти, молоді та спорту Знам’янської РДА В. Сидоренко.


Повернутися до списку

ТСО УКРАЇНИ
Товариство сприяння оборонi України
© 2007–2010 Всi права захищенi.