ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ З СУДНОМОДЕЛЬНОГО СПОРТУ

ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ З СУДНОМОДЕЛЬНОГО СПОРТУ

(31 липня 2013 р.) Мальовниче Скоропадське озеро Глухівщини стало традиційним місцем для проведення змагань з судомодельного спорту. Як повідомила Тетяна Вакула, 2018 рік не став виключенням. У період з 11 по 16 липня у м. Глухові на Скоропадському озері пройшов чемпіонат України з судномодельного спорту (моделі секції «М»). В змаганнях взяли участь команди з Дніпропетровської, Рівненської, Волинської, Полтавської, Харківської, Сумської, Черкаської областей та м. Києва. Змагання проходили у двадцяти класах. Сумська область була представлена ЦДЮТ м. Глухова під керівництвом досвідченого тренера Миколи Грудини та командою СумДУ



З привітальним словом до учасників змагань звернулися начальник відділу освіти міської ради Валентина Васянович,  голова  ГО «Сумська ОО ТСО України»  Микола Лобушко, президент Національної федерації судномоделізму та судномодельного спорту України Сергій Деміденко, голова ГО «Глухівська РО  ТСО України»  Олексій Горбачов, головний суддя змагань Микола Грудина.

Перше місце  у загальному  заліку зайняла команда  Полтавської області, друге –  Сумської,  третє –  Кременчуцький  міський центр позашкільної освіти «Лідер». Переможцям були вручені кубки та медалі.

Учасники змагань роз’їхалися по домівках удосконалювати свою майстерність, адже судномоделізм -  це один із видів спорту, що розвиває витривалість, спритність, творчий підхід до праці та волю у подоланні труднощів. А Сумщина, за традицією, знову буде чекати умільців своєї справи через рік. Тож побажаємо  усім успіхів в удосконаленні майстерності!


Повернутися до списку

ТСО УКРАЇНИ
Товариство сприяння оборонi України
© 2007–2010 Всi права захищенi.