ЛОВИТЬСЯ РИБКА НА ЗАПОРІЖЖІ…

ЛОВИТЬСЯ РИБКА НА ЗАПОРІЖЖІ…

(30 липня 2018 р.) Запорізька обласна федерація підводного полювання, дайвингу і рибальства, з якою ми дружимо вже сім років, за нашої підтримки провела відкритий чемпіонат. На цей захід прибули підводні мисливці не тільки із Запоріжжя, а й з Дніпра, Маріуполя, Бердянська, Донецька. В особистому заліку виступив гість із Ялти.



Всього на п’яти годинну охоту в річці Дніпро вийшов 81 учасник змагань. Не всім вдалося вполювати рибу, але чверть учасників повернулися з трофеями. Поталанило запоріжцю Віктору Комко, який добув щуку вагою 6745 грамів.

Наш активіст, віце-президент федерації Геннадій Ушаков, розказав, що спільний улов учасників склав 96 кг 195 г. Половину підводні мисливці традиційно віддають дитячому будинку на Великому Лузі.

В особистому заліку перше і друге місце здобули запоріжці Олексій Заславець і Дмитро Левицький, на третьому місці гість з Дніпра Роман Федаш.

Переможці змагань отримали Грамоти, дипломи, медалі, цінні подарунки, а потім ласували юшкою та гречаною кашею, звареними на польовій кухні обласної організації.

Допомагали в проведенні змагань працівники апарату Правління Василь Лавренюк, Сергій Мастега і Олександр Мороз.


Повернутися до списку

ТСО УКРАЇНИ
Товариство сприяння оборонi України
© 2007–2010 Всi права захищенi.