РОБОЧА ЗУСТРІЧ НА БАЗІ ДЮСШ

РОБОЧА ЗУСТРІЧ НА БАЗІ ДЮСШ

(25 червня 2018 р.) В неділю, 17 червня, до Сумської обласної дитячо-юнацької спортивної школи зі спортивно-технічних видів спорту, яка розміщена в адмінбудівлі ГО «Сумська ОО ТСО України», завітали народний депутат України Ігор Молоток, голова обласної державної адміністрації Микола Клочко, начальник обласного управління молоді та спорту Дмитро Лантушенко, голова облради Володимир Токар, голова ГО «Сумська ОО ТСО України» Микола Лобушко, голова обласної Федерації автоспорту Вадим Лисий. В ході ділової зустрічі обласні керманичі Микола Клочко та Володимир Токар і народний депутат України Ігор Молоток подарували спортивній школі чотири картинги з різними технічними характеристиками, для різних вікових категорій. А діти розповіли про свої досягнення, про технічні характеристики автомобілів. Тренери обговорювали з гостями фінансові питання і будівництво траси для картингу. Керівники області пообіцяли допомогти школі.



- Я сам у минулому гонщик, займався мотокросом, входив до збірної Азербайджану, був чемпіоном Сумської області і як ніхто розумію, що для результатів треба не лише бажання спортсменів, але й хороша техніка, – зазначив Володимир Токар. – Також знаю, що відбувається в душах маленьких хлопців, коли вони сідають за карти. Тому ми будемо всіляко допомагати розвивати в області технічні види спорту.

Голова облради побажав вихованцям школи йти до перемоги на новеньких картах і щоб жителі Сумщини пишалися ними, коли вони стоятимуть на вищих спортивних п'єдесталах України, Європи та світу.

Ініціатива закупівлі картингів, як і фінансування (200 тисяч гривень), належить Ігорю Молотку. Вихованці ДЮСШ подарували йому іменну спортивну футболку за підтримку автоспорту в області і дитячого картингу. «Дуже добре, коли у дитини є бажання займатися, а тренер може прищепити любов до спорту. Тому тут важливий такий тандем взаєморозуміння, при якому можна досягти результатів. І дуже важливо, що це розуміють всі гілки влади, які об’єдналися заради доброї справи», – сказав нардеп.

- Картинг – це основа автоспорту, – наголосив голова федерації автоспорту Сумщини Вадим Лисий. – Михайло Шумахер починав з картингу і потім став чемпіоном світу за Формулою-1 сім разів. Можливо, і на цих картах будуть займатися майбутні чемпіони світу. У Сумах для цього є все – діти і прекрасні тренери.

На сьогодні у ДЮСШ проходять заняття з автомобільного, мотоциклетного видів спорту, спортивної радіопеленгації та орієнтування, до яких залучено 80 дітей з семирічного віку.

Тож будемо сподіватися, що у недалекому майбутньому у Сумах буде збудовано картодром.

Дивіться відео за посиланням https://www.youtube.com/watch?v=WhJ3eHJHBS4


Повернутися до списку

ТСО УКРАЇНИ
Товариство сприяння оборонi України
© 2007–2010 Всi права захищенi.