МОТОКРОС НА ДОНБАСІ

МОТОКРОС НА ДОНБАСІ

(30 травня 2018 р.) 28 травня на трасі мотокросу, що розташована на території Костянтинівської ради поблизу міста Дружківки, проведено відкритий чемпіонат Донецької області з мотокросу.



Участь у змаганнях взяв  61 спортсмен, в тому числі   шість дітей. Вік наймолодших учасників дев’ять років. Мотоспортсмени представляли Луганську, Запорізьку, Дніпропетровську та Донецьку області України.

 Останній раз траса використовувалась  18 років, була відновлена силами спортсменів за підтримки  відділу культури, молоді і  спорту   Костянтинівської районної адміністрації та Донецької обласної організації ГО «ТСО України». 

Організація судейської комісії, технічне забезпечення змагань було покладено на оборонне Товариство.  Пам’ятні подарунки  призерам та переможцям чемпіонату вручав голова Донецької ОО ТСОУ Довбня Микола Вікторович.

Такі яскраві, видовищні заходи збирають вболівальників різного віку з різних міст,  різних областей, популяризують здоровий  спосіб життя та активний відпочинок серед дітей та молоді.


Повернутися до списку

ТСО УКРАЇНИ
Товариство сприяння оборонi України
© 2007–2010 Всi права захищенi.