КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ТСО УКРАЇНИ

КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ТСО УКРАЇНИ

(8 травня 2018 р.) На початку травня в межах програми військово-польових зборів було проведено традиційне підсумкове свято з нагоди закінчення вивчення курсу «Захист Вітчизни» учнями одинадцятих класів закладів загальної середньої освіти Тетіївського району та Тетіївської міської ради.



Участь в організації змагань взяли представники відділу освіти – Васютинський В. В. та відділу молоді та спорту райдержадміністрації – Кислян С. А. ї, управління освіти міської ради – Коробко Т. І., районний військовий комісар – Гібелінда Р. В., директор Тетіївського спортивно-технічного клубу Лисяний М. Т. та учасники АТО – наставники юних українців Задорожний О. С., Хоменко А. С., Нижник В. В.

Участь в заході взяли представники 12 закладів освіти Тетіївщини. Школярі демонстрували свої вміння і навички в шести видах спортивно-прикладних змагань: біг на 100 метрів; збирання-розбирання автомата; підтягування на перекладині, стрільба з пневматичної гвинтівки; метання гранати на влучність та транспортування «потерпілого».

І хоча погода спробувала внести свої корективи, свято відбулося організовано, а старшокласники показали дисциплінованість, зацікавленість, оперативність, спритність та вправність. На кожному з етапів були визначені переможці в особистому заліку, а також три кращих – у багатоборстві.


Повернутися до списку

ТСО УКРАЇНИ
Товариство сприяння оборонi України
© 2007–2010 Всi права захищенi.