ЧЕМПІОНАТ ГО «ТСО УКРАЇНИ» З МОТОКРОСУ

ЧЕМПІОНАТ ГО «ТСО УКРАЇНИ» З МОТОКРОСУ

30 квітня-1травня 2018 року у м. Корець Рівненської області відбувся І етап чемпіонату ГО «ТСО України» з мотоциклетного спорту (мотокросу) на мотоциклах з повітряним охолодженням двигуна. Участь у змаганнях взяли 74 спортсмени, в тому числі п’ять жінок та 14 дітей. Вік наймолодших учасників – 7 років. Гонщики представляли Житомирську, Хмельницьку, Київську, Волинську, Рівненську, Сумську, Полтавську, Вінницьку, Запорізьку, Черкаську, Чернівецьку, Закарпатську області України та Республіку Білорусь.



Гонщиків та уболівальників змагань вітали Сергій Черній - голова Корецької райдержадміністрації, Віктор Дулюк - заступник голови райради, Іван Маркевич - заступник міського голови м. Корець та Юрій Прокопчук - начальник управління авіації та авіаційних видів спорту ГО «ТСО України». Хвилиною мовчання присутні згадали Андрія Шувалова – засновника змагань із мотокросу на Кореччині, а на знак шани і поваги на могилу друзі віднесли квіти.

Помічник голови з організаційно-масової і спортивної роботи Рівненської обласної організації ТСО України Рудика В.Р. інформував, що за результатами змагань суддівська колегія визначила переможців у різних класах мотоциклів. Клас «150 см3» - перемогу виборов Мілан Микуланинець (м. Великий Березний), на другому місці – Роман Холод (м. Хмельницький), на третьому – Олег Мурашковський (м. Черкаси). Клас «500 см3» - переміг Олександр Синельник (м. Київ), на другому місці – Олег Синельник (м. Київ), на третьому – Михайло Шманьо (м. Мукачево).

Переможці змагань були нагороджені кубками, медалями та дипломами Федерації мотоспорту України і Рівненської обласної організації Товариства сприяння обороні України.


Повернутися до списку

ТСО УКРАЇНИ
Товариство сприяння оборонi України
© 2007–2010 Всi права захищенi.