СПОРТИВНІЙ РОБОТІ – НЕОСЛАБНУ ТУРБОТУ!

СПОРТИВНІЙ РОБОТІ – НЕОСЛАБНУ ТУРБОТУ!

(30 березня 2018 р.) Рада Правління «ТСО України» розглянула підсумки спортивної роботи за 2017 рік. Члени Ради відзначили, що Товариство в цілому успішно виконує статутні завдання з питань розвитку спортивно-технічних, прикладних та інших видів спорту. Проведено близько 10 тисяч змагань, в яких взяли участь близько 230 тисяч спортсменів. План-календар спортивних заходів року виконано повністю. Види спорту, які розвиваються в організаціях ГО «ТСО України», міцно тримаються на належному рівні як в Україні, так і на міжнародній арені. Збірні команди та спортсмени Товариства у 2017 році вибороли на офіційних міжнародних змаганнях у командному та особистому заліку 247 медалей: 88 золотих, 83 срібних, 76 бронзових.



Згідно з діючою методикою підведення підсумків роботи з розвитку спорту серед організацій ГО «ТСО України» призові місця розподілялися по трьох показниках: перший - результати участі команд у залікових змаганнях, другий - за вищу спортивну майстерність, третій - за кількість та якість проведення спортивних заходів.

По першому показнику кращими визнано: перша група - Київська міська, Львівська і Дніпропетровська обласні організації; друга група -  Черкаська, Хмельницька і Миколаївська області, третя група - Тернопільська, Чернігівська і Кіровоградська.

По другому показнику: перша група – Київська міська, Харківська і Дніпропетровська обласні організації;  друга група – Сумська, Вінницька та Хмельницька області; третя група -  Волинська, Чернігівська і Чернівецька області.

По третьому показнику: перша група -  Київська міська, Львівська та Київська обласні; друга група -  Вінницька, Хмельницька та Сумська області; третя група – Рівненська, Закарпатська, Чернівецька і Чернігівська області.

Кращі Відокремлені підрозділи були відзначені Кубками, Дипломами та подарунковими картками, які вручили на засіданні Правління Товариства.

Члени Ради заслухали також звіт про стан розвитку кінології та клубів службового собаківництва, напрацювали конкретні заходи з активізації роботи по створенню умов для подальшого розвитку діяльності та популяризації кінології на місцях, надання всебічної допомоги клубам службового собаківництва.


Повернутися до списку

ТСО УКРАЇНИ
Товариство сприяння оборонi України
© 2007–2010 Всi права захищенi.