ПІДВОДИМО ПІДСУМКИ

ПІДВОДИМО ПІДСУМКИ

(14 грудня 2017 р.) Гадяцька РО ТСО УКРАЇНИ урочисто завершила місячник військово-патріотичної роботи, присвячений Дню захисника України, на базі ДНЗ «Гадяцьке ВПАУ», де активну роботу проводить Група Товариства, проведенням змагань з військово-прикладного багатоборства «Козацька наснага» серед слухачів закладу.



Директор навчального закладу  Олександр Мигаль, заступник начальника відділу освіти молоді та спорту Роман Кузьменко,  учасник АТО Сергій Науменко,  заступник голови Гадяцької РО ТСО України Сергій Глушак у своїх виступах відзначили вагомий внесок молоді навчального закладу в розвиток військово-патріотичного руху у гадяцькому районі, в становленні молодого покоління як майбутніх захисників України. Хвилиною мовчання було вшановано світлу пам’ять загиблих захисників в зоні АТО.

 Переможці, інформує Віктор Воробйов, були відзначені Кубками та цінними подарунками. Усі учасники змагань отримали в нагороду солодощі від організаторів змагань - Гадяцької РО ТСО УРАЇНИ.

Сергій Глушак особисто подякував дирекції навчального закладу ДНЗ «Гадяцьке ВПАУ» за співпрацю та допомогу в організації проведені змагання з військово-прикладного багатоборства «Козацька наснага».


Повернутися до списку

ТСО УКРАЇНИ
Товариство сприяння оборонi України
© 2007–2010 Всi права захищенi.