ПЕРШИЙ ОБЛАСНИЙ ТУРНІР З ПНЕВМАТИЧНОГО ТРИБОРСТВА

ПЕРШИЙ ОБЛАСНИЙ ТУРНІР З ПНЕВМАТИЧНОГО ТРИБОРСТВА

(14 грудня 2017 р.) 9 грудня у м. Олександрії вперше пройшов Кіровоградський обласний турнір з військово-спортивних багатоборств у розділі «Пневматичне триборство». Для участі у змаганнях прибули команди з Кропивницького (педагогічний університет ім. В.Винниченка та обласний госпіталь ветеранів війни), Олександрії (спортивно-патріотичний клуб «Захист» та ДГО ВПК «Школа розвідників»), Знам’янки (вихованці МСТК ТСОУ) та Онуфріївки (вихованці ВПК «Саланг»).



Як  повідомила заступник директора Знам’янського МСТК ТСО України Інна Іваненко, під час урочистого відкриття зі словами  привітань  до учасників звернулися голова обласної організації УСВА В. Остащук, голова обласної організації ВДПО «Майбутнє України», директор Знам’янського МСТК ТСО України В. Колебіденко, голова відокремленого підрозділу Всеукраїнської федерації військово-спортивних багатоборств області, заслужений тренер України А. Ярошевський.

З регламентом змагань та правилами безпеки під час виконання вправ присутніх ознайомили головний суддя - інструктор з оборонно-прикладної підготовки ПСК «Захист» Є. Рижов та голова Знам’янського міського методичного об’єднання викладачів предмету «Захист Вітчизни» А. Хандусенко.

66 учасників змагалися у стрільбі з трьох позицій: лежачи, стоячи та у стрільбі з коліна у різних вікових категоріях. Команду знам’янчан складали всього шість спортсменів, та їх результати дуже порадували.

В підсумку у віковій групі 14-15 років учениця Знам’янського ПТУ №12 Іванюта Валерія виборола ІІ місце у дисципліні «стрільба з коліна» (викладач Р. Кубрак), а учениця Знам’янської ЗШ №4 Капелюха Валерія – ІІІ місце за загальною кількістю балів у всіх дисциплінах (викладач М. Міщенко). 

У віковій групі «16+» років учень Дмитрівської ЗШ І-ІІІ ст. ім. Т. Шевченка Микола Гребенніков став кращим у стрільбі стоячи (І місце) та посів ІІІ місце у дисципліні «стрільба з коліна». Учень НВК «Знам’янська ЗШ І-ІІІ ст. №3 - гімназія» Кирило Конфедератенко став переможцем у дисципліні «стрільба лежачи» (викладач А. Хандусенко).

А от найбільше перемог, не тільки серед знам’янчан, а й у загальному підсумку, виборов учень Знам’янської  ЗШ І-ІІІ ст. №1 ім. Т. Шевченка Антон Кравченко (викладач В. Бойко). Спокійно, впевнено виконуючи завдання, цей веселий хлопчина виборов ІІ місце у стрільбі з коліна, ІІ місце у стрільбі стоячи і І місце у загальному підсумку у своїй віковій категорії!

Всі переможці були нагороджені дипломами відокремленого підрозділу Всеукраїнської федерації військово-спортивних багатоборств області та Олександрійської ЗАШ ТСО України, медалями, пам’ятними знаками «Влучний стрілець».


Повернутися до списку

ТСО УКРАЇНИ
Товариство сприяння оборонi України
© 2007–2010 Всi права захищенi.