ВІТАЄМО МАРТУ БОЙЧУК З ВДАЛИМ ВИСТУПОМ У ПОЛЬЩІ!

ВІТАЄМО МАРТУ БОЙЧУК З ВДАЛИМ ВИСТУПОМ У ПОЛЬЩІ!

(5 грудня 2017 р.) З 23 по 26 листопада 2017 року в польському місті Білостоці проходили щорічні змагання "Polish Open". З кожним роком вони набувають все більшої популярності в Європі. Цього року брали участь понад 500 стрільців. На змаганнях щороку влаштовують грандіозне шоу із залученням телебачення, існує комерційний старт, де головним призом є автомобіль.



Традиційно взяла участь і збірна команда України зі стрільби кульової. Змагання є одним з етапів відбору до чемпіонату Європи з пневматичної зброї 2018 року. Представниця Івано-Франківської області - ТСОУ - ШВСМ,  майстер спорту України Бойчук Марта в складі збірної команди України боролась за нагороди. Підготовку до міжнародних змагань вона проходила під керівництвом та контролем Бойчука Павла на базі ТОВ "Стрілецько-спортивний клуб" ТСО України.                                                                                                  

Програму змагань відкривала нова вправа - так званий "Мікс": відстань 10 метрів, пневматичний пістолет, 40 пострілів виконує жінка та 40 пострілів чоловік, їхній результат підсумовується. Марта виконувала вправу разом  з представником Херсонщини Ігорем Солов'єм, показавши результат 755 очок, що, нажаль, не дозволило кваліфікуватись до фіналу - не вистачило лише трьох очок. Переможцями стала команда подружжя з Німеччини (Крістіан Рейц - олімпійський чемпіон Ріо). В другий день змагань виконували вправу ПП-2: командний старт без особистих фіналів та заліків. Бойчук Марта разом з Юлією Користильовою та Анастасією Бондарук посіли третє місце. Випередили українок господарі змагань - команда Польщі, посівши 1 та 2 місця. Третій день змагань - особистий старт, вправа ПП-2. Бойчук показала результат 378 очок, що серед високої конкуренції дозволило кваліфікуватись до фінальної частини змагань. Марта була єдиною представницею від України у фіналі вправи ПП-2, де посіла 8 місце. Вправи ПП-2 та «Мікс»  входять до програми Олімпійських Ігор.


Повернутися до списку

ТСО УКРАЇНИ
Товариство сприяння оборонi України
© 2007–2010 Всi права захищенi.