ВІД ДОПРИЗОВНИКА ДО ЗАХИСНИКА ВІТЧИЗНИ

   ВІД ДОПРИЗОВНИКА ДО ЗАХИСНИКА ВІТЧИЗНИ

(27 жовтня 2017 р.) Роменська міська організація Товариства сприяння обороні України активно сприяє проведенню заходів з підвищення престижу військової служби та формування серед юнаків засад здорового способу життя і популяризації військово-прикладних видів спорту. 14 жовтня на міському стадіоні спортивного комплексу ім. В. Окіпного відбувся Відкритий молодіжний військово-патріотичний захід «Від допризовника до захисника Вітчизни» серед команд міста Ромни та районів, присвячений Дню захисника України. Організаторами виступили відділ молоді та спорту виконавчого комітету Роменської міської ради та Роменський спортивно-технічний клуб ТСО України.



Як повідомила директор клубу Тетяна Біленко, в змаганнях взяли участь команди смт. Недригайлів, смт. Липова Долина, Роменського район та міста Ромни. Від нашого міста виступала команда Роменського коледжу СНАУ - переможець міського військово-патріотичного заходу «Від допризовника до захисника Вітчизни», який відбувся у вересні цього року.

На урочистому відкритті заходу заступник міського голови Ігор Тетірко привітав усіх зі святами та наголосив, що сьогодні, як ніколи, національно-патріотичне, духовне виховання учнівської та  допризовної молоді є головним завданням нашого суспільства.

Змагання проходили в дружній, але завзятій боротьбі. Юнаки змагались з перетягування канату, в естафетах з «мінами» вагою 20 кг, з носилками, з «біатлону» та бігу на 100 м.

За результатами змагань впевнену перемогу одержала команда Роменського коледжу СНАУ (керівник команди - викладач предмету «Захист Вітчизни» Сергій Шебедя), 2 місце у команди смт. Л.Долина, 3 місце виборола команда смт. Недригайлів.

Команда-переможець отримала Кубок та грамоту, команди-призери нагороджені грамотами. По закінченню змагань учасники заходу скуштували гарячу армійську кашу та смачну піцу.


Повернутися до списку

ТСО УКРАЇНИ
Товариство сприяння оборонi України
© 2007–2010 Всi права захищенi.