КУБОК АВІАМОДЕЛІСТІВ НА ПОЛТАВЩИНІ

КУБОК АВІАМОДЕЛІСТІВ НА ПОЛТАВЩИНІ

Яскравою, теплою погодою зустріла Полтавщина учасників завершального етапу Кубку України з авіамодельного спорту в класі метальних планерів F3K, який відбувся 7 жовтня відповідно до плану місячника військово-патріотичної роботи на честь Дня захисника України.



В змаганнях взяли участь 18 спортсменів у складі шести команд: з Житомирської, Дніпропетровської, Полтавської та Харківської областей. Змагання проходили за повною програмою і були завершені, коли вже вечоріло. Нагородження проходило при світлі фар автомобілів.

Серед юніорів впевнену перемогу здобув Артем Кушнаренко з Харкова, друге місце у Віталія Мосензова з Дніпра, третє  - у Івана Дашко з Ізюма.

Серед дорослих переміг Олександр Синелиций з Полтави, на другому місці Олексій Сахно, на третьому - Дмитро Харлмов: обидва з Харкова.

У командному заліку Кубок України виграла команда Полтавської обласної організації ГО «ТСО України», друге місце у команди Дніпропетровської області, третє - у команди Харків-1.

Вітаємо учасників змагань з вдалим завершенням сезону. До нових зустрічей на Полтавській землі весною наступного року на етапі Кубку України – «Кубок Полтави»!


Повернутися до списку

ТСО УКРАЇНИ
Товариство сприяння оборонi України
© 2007–2010 Всi права захищенi.