ГОТУЄМОСЬ ДО ФІНАЛЬНИХ ЗМАГАНЬ

ГОТУЄМОСЬ ДО ФІНАЛЬНИХ ЗМАГАНЬ

(6 жовтня 2017 р.) 3 жовтня Гребінківська РО ТСО України за сприяння автомобільної школи, спільно з районним відділом освіти, молоді та спорту та за підтримки міського голови Віталія Колісніченко провела міські змагання зі стрільби з пневматичної зброї, присвячені 26-й річниці Товариства. Участь в них взяли більше 50 юнаків та дівчат 8-10 класів шкіл міста. Учасників змагань привітали голова РО ТСО України Анатолій Бугай, секретар міської ради Людмила Цапенко, начальник відділу освіти, молоді та спорту Наталія Носова.



Гребінківська РО ТСО України не перший рік тісно співпрацює з навчальними закладами міста та району, але саме ці змагання, присвячені річниці ГО «ТСО України», стали для всіх визначними, тому хвилюванню не було меж.

Як інформує Віктор Воробйов, перше місце в командних змаганнях виборола команда ЗОШ №4,  друге  місце - Гребінківська гімназія, третє та четверте посіли команди ЗОШ №2 та №1. В особистому заліку переможцем став Дмитренко Дмитро - ЗОШ №4, друге місце виборов Шніт Владислав з цієї ж школи, третє місце зайняв   Байовський Станіслав з Гребінківської гімназії. Суддівська бригада подякувала учасникам змагань за участь та здобуті результати і нагородила переможців.

 Голова  Гребінківської РО ТСО України висловив подяку Центру сімейного дозвілля за надане приміщення тиру для проведення змагань. В подальшому такі змагання районна організація планує проводити регулярно, залучаючи і команди з району, а на сьогодні є завдання  підготувати збірну команду РО ТСО України до участі в фінальних змаганнях першості Полтавської ОО ТСО України зі стрільби з пневматичної зброї, присвячених Дню захисника України, що пройдуть 12 жовтня на базі НЗ ГО «Зінківський РСТК ТСО України».

Бажаємо юним захисникам України нових спортивних здобутків та духовного збагачення у готовності до захисту нашої держави.


Повернутися до списку

ТСО УКРАЇНИ
Товариство сприяння оборонi України
© 2007–2010 Всi права захищенi.