КУБОК ТСО УКРАЇНИ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

КУБОК ТСО УКРАЇНИ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

(3 жовтня 2017 р.) 29-30 вересня відбулись обласні відкриті змагання на Кубок ТСО України Чернігівської області серед учнівської молоді з картингу на базі обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді (сільгоспаеродром між с.Красне та Топчіївка). Програмою змагань передбачались особисті змагання з шосейно-кільцевих перегонів у класах картів: "Піонер-Н(міні)", "Піонер-Н", "Піонер-Б", "Кадет", "Популярний", "Популярний-Ю (М)", "Популярний-Ю", "Популярний-М", "125-безкоробка".



За інформацією Світлани Хропатої, мета проведення змагань: подальший розвиток, удосконалення, популяризація та пропаганда науково-технічної творчості, зокрема картингу; стимулювання творчого, інтелектуального, духовного, фізичного розвитку, зростання спортивно-технічної   майстерності   дітей,   задоволення   їх потреб у творчій самореалізації; збільшення мережі гуртків і залучення гуртківців до участі у міських, обласних та Всеукраїнських змаганнях; організація змістовного дозвілля дітей, пошук  нових форм роботи під час проведення заходів.

 В змаганнях взяли участь 48 пілотів віком від 6 до 16 років. Переможцям були вручені кубки, медалі та грамоти Чернігівської обласної організації.


Повернутися до списку

ТСО УКРАЇНИ
Товариство сприяння оборонi України
© 2007–2010 Всi права захищенi.