НА ЧЕСТЬ ЮВІЛЕЮ ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ

НА ЧЕСТЬ ЮВІЛЕЮ ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ

(3 жовтня 2017 р.) 30 вересня на базі стадіону «Освіта-Колос» смт. Любар проведено воєнізований крос серед організацій ТСОУ області, присвячений 80-й річниці з Дня утворення Житомирської обласної організації Тсоавіахім-ДТСААФ-ТСОУ, в якому взяли участь 13 команд в командному заліку та 26 учасників - в особистому.



Як інформує Олександр Дячук, змагання відбулися на високому  організаційному рівні, місце змагань було обладнане у відповідності до вимог. Слід відзначити добросовісне відношення до їх підготовки та проведення Володимира Слободенюка.

В проведенні кросу взяли участь голова обласної організації Товариства Михайло Ніколусь, голова Любарської  районної Ради Ігор Кучер, начальник відділу освіти РДА Сергій Буддім, начальник відділу культури РДА Ніна Сторожук, голова Ради ветеранів району Микола Буджерак, заступник військового комісара лейтенант Василь Шанецький, головний редактор районної газети «Новий день» Сергій Гонзур.

Проведення обласних змагань забезпечували бригада екстренної медичної допомоги центральної районної лікарні на чолі з лікарем Русланом Разанко та наряд від Любарського відділення поліції на чолі з Миколою Бондарчуком. Відділ культури Любарської РДА представив цікавий концерт художньої самодіяльності.

Чітко працювала суддівська колегія: головний суддя змагань Залуцький Ю.Л.,  головний секретар – Грибенюк І.М. Начальник дистанції, судді зі стрільби, з метання гранати, при учасниках змагань, на дистанції та судді-хронометристи були призначені наказом директора Любарського СТК ТСОУ.        

Традиційне урочисте підняття прапора під звуки державного гімну України, теплі напутні слова. Після жеребкування та інструктажу спортсменів – перші старти. Вони відразу показали, що боротьба буде нелегкою.  Досвід  учасників у таких змаганнях поставили на терези швидкість і завзяття, з одного боку, та впевненість і стабільність - з іншого.

За результатами суддівського протоколу призові місця в командному заліку розподілили команди  Коростенського технічного коледжу, Любарської РО ТСОУ і Баранівського СТК. В особистому заліку до призової трійки увійшли Здота Ярослав і Рудніцький Денис з Коростенського технічного коледжу та Чаїнський Михайло з Любарської РО ТСОУ.

Доповненням до ейфорії перемоги стали Сертифікати про пільгове навчання в організаціях ТСОУ Житомирської області (за І місце – 25%, за ІІ місце - 50% та за ІІІ місце - 75 % від вартості навчання на категорію «В»), дипломи,  грамоти та грошові премії від обласної організації ТСОУ.


Повернутися до списку

ТСО УКРАЇНИ
Товариство сприяння оборонi України
© 2007–2010 Всi права захищенi.