ІІІ СПАРТАКІАДА КИЇВСЬКОЇ МІСЬКОЇ

ІІІ СПАРТАКІАДА КИЇВСЬКОЇ МІСЬКОЇ

(2 жовтня 2017 р.) Втретє міське Товариство проводить Спартакіаду членів організації, і кожного року змагання проходять на високому організаційному та емоційному рівні. До програми входить кульова стрільба та фігурне водіння автомобіля серед чоловіків і жінок. Новим поштовхом до змагань з кульової стрільби слугувала стрільба з автомату АК-74, яка проводилась вперше. Таку можливість оборонці міста Києва отримали завдяки давній партнерській співпраці з військовою частиною ППВ-0331.



Як повідомив заступник голови Сергій Соловей, перед початком Спартакіади учасники ознайомились з бойовим шляхом військової частини. Заступник командира полковник Терлецький В. В. розповів як їхні воїни захищали східні рубежі в зоні АТО. В пам'ять про тих, хто загинув під час виконання бойових завдань, на території частини створена Алея Героїв. Учасники Спартакіади поклали квіти до Меморіалу та хвилиною мовчання пом’янули героїв!

Після офіційної частини відкриття Спартакіади почалися змагання з кульової стрільби. У підсумку місця в командному заліку розподілились в такому порядку: Дніпровський спортивно-технічний клуб; Подільська районна організація; спортивно-технічний клуб "ГАРТ".

В особистому заліку кращими стрільцями серед жінок стали: Гонтар Валентина - Дніпровський СТК; Михайленко Ольга і Шуміліна Анна з апарату Правління Київської міської організації. Серед чоловіків переміг Костюрін Дмитро - Подільська районна організація; друге місце поділили Семидідько Андрій з Шевченківської районної організації та Петрицин Богдан з Оболонської. Замикає тройку лідерів Савченко Євген - спортивно-технічний клуб "ГАРТ".

Спортивні баталії столичних оборонців продовжуються, в жовтні чекаємо на другий вид Спартакіади - фігурне водіння автомобіля!       


Повернутися до списку

ТСО УКРАЇНИ
Товариство сприяння оборонi України
© 2007–2010 Всi права захищенi.