ЗМАГАЮТЬСЯ МАЙБУТНІ ЗАХИСНИКИ УКРАЇНИ

   ЗМАГАЮТЬСЯ МАЙБУТНІ ЗАХИСНИКИ УКРАЇНИ

(29 вересня 2017 р.) 24 вересня на базі Олександрійського аграрного ліцею був проведений другий (обласний) етап змагань з військово-спортивних багатоборств серед юнаків 14-17 років. Організаторами цьогорічного ІХ чемпіонату Кіровоградської області традиційно були Знам’янський МСТК ГО «ТСО України», обласна організація Всеукраїнського дитячого патріотичного об’єднання «Майбутнє України», обласна організація УСВА.



Як розповіла наш кореспондент Інна Іваненко, змагались збірні команди Знам’янського МСТК ТСОУ, Онуфріївського патріотично-спортивного клубу «Саланг», Світловодського ПСК «Перевал» та ПСК «Захист» з Олександрії. 65 юнаків виборювали право увійти до складу збірної команди області для участі у Всеукраїнському чемпіонаті, що буде проводитись з 4 по 8 жовтня у м. Житомирі.

Змагання проходили на п’яти рубежах: стрільба з пістолета; підтягування на перекладині; виконання підйому переворотом; подолання смуги перешкод; біг на дистанцію 3 км. У підсумку від Знам’янщини до складу збірної увійшли учні ПТУ № 12 Лісяний Ілля та Мухін Віктор, учні ДНЗ «Знам’янський професійний ліцей» Козяр Данило та Воробченко Максим, учень ЗШ І-ІІІ ст. № 1 ім. Т. Шевченка Кочеригін Максим та учень Дмитрівської ЗШ І-ІІІ ст. Панфіл Василь.

Голова обласної організації ВДПО «Майбутнє України» директор Знам’янського МСТК ТСОУ В. Колебіденко висловив щиру подяку за багаторічну співпрацю у напрямку розвитку патріотичного виховання молоді  та безпосередню участь в організації чемпіонату головному судді змагань Заслуженому тренеру України А. Ярошевському, голові міського методичного об’єднання викладачів предмету «Захист Вітчизни» А. Хандусенку, за фінансову підтримку учасників змагань  - міському голові С. Філіпенку, головному спеціалісту відділу молоді, спорту та охорони здоров’я А. Сугарею та, за надану можливість проведення змагань і тренувальних зборів, директору Олександрійського аграрного ліцею В. Афанасьєву.


Повернутися до списку

ТСО УКРАЇНИ
Товариство сприяння оборонi України
© 2007–2010 Всi права захищенi.