ФЕСТИВАЛЬ СПОРТУ ТА ДРУЖБИ

ФЕСТИВАЛЬ СПОРТУ ТА ДРУЖБИ

(30 серпня 2017) Вперше в м. Луцьку відбувся І Міжнародний фестиваль літньої Сеньйоріади під гаслом «Спорт для всіх заради здоров`я», учасниками якого були жінки та чоловіки від 50 до 80 років з міст Волинської області, Туреччини, Польщі та Литви. Організатором змагань була громадська організація «Університет третього віку». Біля 300 учасників змагалися у 14 видах: біг на дистанцію, штовхання ядра, стрільба з пневматичної гвинтівки, армреслінг, велогонка, спортивне орієнтування, веслування тощо.



На обласну організацію Товариства сприяння обороні України, інформує наш дописувач Володимир Луцюк, було покладено проведення стрільби з пневматичної гвинтівки. Головним суддею цього виду змагань був призначений методист Луцької автошколи ТСОУ Василь Сірець, забезпечував проведення стрільб начальник спортивно-стрілецького клубу обласної організації  Юрій Храпач.

Змагання проводились в тиру середньої школи №22 м. Луцька, де були вивішені прапори України та ТСОУ України. Змагались учасники за віковими категоріями 50-59 років, 60-69 років, більше 70 років.

Переможцями змагань стали Зотова Алла, Смагін Олег з міста Луцька, Москалик Антон з м. Ковель, Петрас Ламсарчис з Литви та Сладкієвич Анджей з Польщі.

Фестиваль показав, що учасники змагань - це унікальні люди. Такому запалу та ентузіазму, з яким ці люди відносяться до спорту, можуть позаздрити багато учасників молодого покоління. Це люди  - які роблять надзвичайно важливу і потрібну справу – пропагують здоровий спосіб життя, показуючи приклад молоді.

На закінчення Фестивалю переможців нагороджено медалями, для них була організована культурна програма за участю представників м. Луцька, Польщі та Литви.

Організатори змагань висловили подяку обласному оборонному Товариству за надану допомогу в організації стрільб, розуміння і підтримку важливої справи по відношенню до людей поважного віку, що підвищило престиж Луцька серед європейських міст як спортивного і туристичного центру України.


Повернутися до списку

ТСО УКРАЇНИ
Товариство сприяння оборонi України
© 2007–2010 Всi права захищенi.