СУМЧАНИ – ЧЕМПІОНИ СВІТУ ЗІ СПОРТИВНОЇ РАДІОПЕЛЕНГАЦІЇ СЕРЕД ЮНАКІВ

СУМЧАНИ – ЧЕМПІОНИ СВІТУ ЗІ СПОРТИВНОЇ РАДІОПЕЛЕНГАЦІЇ СЕРЕД ЮНАКІВ

І-й чемпіонат світу зі спортивної радіопеленгації серед юнаків, що проходив у місті Турчьянске Тепліце (Словаччина) для сумчан Єгора Редьки та Артема Мальованого став знаковою подією в житті, адже вони стали першими чемпіонами світу серед юнаків. У складі національної збірної команди України - сім представників Сумщини! Змагання проходили у командному заліку та особистій першості на дистанціях 3,5 МГц та 144 МГц і спринт. У перший день змагань Єгор Редька став чемпіоном світу серед юнаків до 14 років на класичній дистанції 3,5 МГц, а Артем Мальований виборов своє золото у спринті у віковій категорії юнаки до 16 років. В цілому, із восьми завойованих збірною командою України в особистій першості медалей п’ять принесли вихованці Максима Редьки – тренера збірної команди ГО «Сумська ОО ТСО України», майстра спорту України міжнародного класу. До двох золотих медалей у скарбничку сумчан додалися: 1 срібна Єгора Редьки на класичній дистанції 144 МГц та дві медалі (одна срібна і одна бронзова) Дмитра Денисенка на класичних дистанціях 3,5 МГц та 144 МГц.



У командному заліку серед юнаків до 14 років сумчани Єгор Редька та Константин  Петренко посіли друге місце на дистанції 3,5 МГц та третє місце на дистанції 144 МГц. Серед юнаків вікової групи 16 років Дмитро Денисенко  та Артем Мальований стали першими на класичній дистанції 144 МГц та другими на дистанції 3,5 МГц. Сумчанки Вікторія Панасенко, Ольга Новак та Олена Богатир посіли друге місце на дистанції 144 МГц у віковій категорії до 16 років.

Високі здобутки юних сумчан є результатом плідної праці їх тренера. Максим Редька вдосконалює свою професійну майстерність не лише як спортсмен, а як і педагог. Не зважаючи на скрутні часи щодо фінансування поїздок на змагання, тренер та його вихованці залишаються відданими своїй справі.

Бажаємо спортсменам нових досягнень та перемог!


Повернутися до списку

ТСО УКРАЇНИ
Товариство сприяння оборонi України
© 2007–2010 Всi права захищенi.