ТУРНІР З ТАКТИКО-СПЕЦІАЛЬНОЇ ПІДГОТОВКИ НА КУБОК ЮРІЯ ОЛІФІРЕНКО ТА «КОЗАЦЬКИЙ ГРАЙ»

ТУРНІР З ТАКТИКО-СПЕЦІАЛЬНОЇ ПІДГОТОВКИ НА КУБОК ЮРІЯ ОЛІФІРЕНКО ТА «КОЗАЦЬКИЙ ГРАЙ»

13 травня на Козацький алеї у парку «Перемоги» міста Миколаєва в рамках національно-патріотичні роботи відбулися два заходи - «Козацький грай» та Турнір з тактико-спеціальної підготовки на кубок Юрія Оліфіренко. Організаторами виступили Громадська організація «Миколаївська ОО ТСО України», Козацька громада Миколаївщини та 406 окрема артилерійська бригада морської піхоти Збройних Сил України.



Відкривали свято голова козацької Ради Отаманів Сергій Щербаков та голова обласної організації ТСО України Олександр Пустоляков. З вітаннями і побажанням перемог звернулись почесні гості: голова постійної комісії з питань культури, науки і освіти, сім’ї та молоді, спорту Миколаївської обласної ради Надія Іванова та начальник відділу у справах молоді та спорту Каховської міської ради  Віктор Зубков.

Розвиток бойової культури України та національних видів спорту саме зараз актуальний для виховання дітей та молоді. Сучасне бойове мистецтво має міцні історичні козацькі коріння. Змагання по «Козацькому Граю» цього року проходили в 6 номінаціях: штовхач, шабельний та ножовий бій, бій на списах, колода та зніми шапку. Всі учасники займалися завзято, переможці отримали почесні грамоти та подарунки.

В турнірі з тактико-спеціальної підготовки взяли участь 406 окрема артилерійська бригада морської піхоти, 36 бригада морської піхоти, в/ч А2062.

Турнір проходив в 2 етапи: 1 етап – індивідуальна стрільба (пістолет та автомат), 2 етап – команди ділилися на 2 трійки, які працювали самостійно. Етап складався з 7 рубежів, наближених до реальних бойових дій, з використанням бойової техніки, відкритого вогню, подолання водних перешкод та піротехніки.

Переможцями в турнірі стали команди 406 ОАБМП, 36 бригади морської піхоти  і  79 десантна аеромобільна бригада.


Повернутися до списку

ТСО УКРАЇНИ
Товариство сприяння оборонi України
© 2007–2010 Всi права захищенi.