ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ З РАДІОПЕЛЕНГАЦІЇ (ЮНАКИ)

ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ З РАДІОПЕЛЕНГАЦІЇ (ЮНАКИ)

У відповідності до Єдиного календарного плану фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів України на 2017 рік, Положення змагань з радіоспорту та наказу голови ГО «ТСО України» з 21 до 23 квітня відбувся чемпіонат України та чемпіонат Товариства зі спортивної радіопеленгації на середніх дистанціях (юнаки).



Проходив чемпіонат у лісовому масиві поблизу с. Мирогоща Дубенського району за фінансової підтримки Рівненської обласної організації ТСО України. Юнаки та дівчата змагалися у вікових категоріях до 14 та до 16 років. Кращих визначали в трьох видах програми: у виконанні вправи «спринт»,  класика у діапазонах 3,5 та 145 МГц.

У безкомпромісній боротьбі взяли участь 11 збірних команд від областей України загальною кількістю 94 спортсмени, які протягом трьох днів докладали максимум зусиль для подолання пересіченої місцевості з доволі складним рельєфом.

У загальнокомандному заліку перемогу святкували спортсмени Сумської області, на другому місці команда Вінницької області, на третьому - Хмельницької області. В особистому заліку переможцями стали: спринт – Петровська Олена (Ж14, Хмельницька обл.), Богатир Олена (Ж16, Сумська обл.), Дворніков Даниїл (Ч14, Донецька обл.), Мальований Артем (Ч16, Сумська обл.); діапазон 3,5 МГц – Бондарчук Анастасія (Ж14, м. Київ), Смик Людмила (Ж16, м. Київ),  Дворніков Даниїл (Ч14, Донецька обл.), Мальований Артем (Ч16, Сумська обл.); діапазон 145 МГц – Солонина Мирослава (Ж14, Вінницька обл.), Панасенко Вікторія (Ж16, Сумська обл.), Дворніков Даниїл (Ч14, Донецька обл.), Денисенко Дмитро (Ч16, Сумська обл.).

За результатами змагань були також відібрані спортсмени до національної збірної команди України з радіопеленгації (юнаки).

Бажаємо спортсменам і тренерам подальших хороших стартів та визначних перемог!


Повернутися до списку

ТСО УКРАЇНИ
Товариство сприяння оборонi України
© 2007–2010 Всi права захищенi.