ЗМАГАЛИСЯ МАЙБУТНІ ЗАХИСНИКИ ВІТЧИЗНИ

ЗМАГАЛИСЯ МАЙБУТНІ ЗАХИСНИКИ ВІТЧИЗНИ

У квітні в Рівному стартував обласний етап Всеукраїнської спартакіади допризовної молоді. В ЗОШ № 2 обласного центру 17 команд старшокласників із районів та міст області пройшли тестування на знання історії України, вогневої підготовки, статутів Збройних Сил України та основ цивільного захисту.



На стадіоні «Авангард» школярі-допризовники змагалися у підтягуванні, бігу на 100, 3000 метрів та метанні гранати Ф-1 на дальність. Другого дня в ДЮСШ № 4 відбулися змагання зі стрільби з малокаліберної гвинтівки, а в ДЮСШ № 2 - плавання на 50 м.

Завершилися змагання в місті Острог на базі обласного ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою. Там оцінювали стройову підготовку школярів та уміння долати смугу перешкод.

У командному заліку за підсумками трьох днів змагань кращими стали представники Острозького обласного ліцею-інтернату, 2 місце - Сарненський район, 3 місце - Рівненський район.

В особистому заліку у Спартакіаді перше місце місце виборов Нагаль Максим (Сарненський район), 2 місце – Жук Петро (м. Острог), 3 місце – Петрівський Олександр (м. Острог).

Рівненська обласна організація брала безпосередню участь у підготовці і проведенні змагань - представник організації був у складі організаційного комітету. Також оборонці забезпечували проведення змагань зі стрільби з малокаліберної гвинтівки, де кращими в особистому заліку стали Довгаль Олексій (Рівненський район), Сторожук Володимир (Рокитнівський район), та Клюйко Вадим (Дубровицький район).

За підсумками змагань сформували збірну команду області, яка 2-6 травня в місті Харків бере участь у фіналі Всеукраїнської спартакіади.

Минулого року такі змагання проходили у Львові. Рівненські спортсмени посіли тоді 7 командне місце з 22 команд-учасниць. Юнаки вибороли 4 медалі в особистому заліку: плавання – золота та бронзова, стрільба кульова – срібна, смуга перешкод - бронзова.

Бажаємо їм нових досягнень!


Повернутися до списку

ТСО УКРАЇНИ
Товариство сприяння оборонi України
© 2007–2010 Всi права захищенi.