ЗМАГАЛИСЬ ЮНІ ДЕСАНТНИКИ

ЗМАГАЛИСЬ ЮНІ ДЕСАНТНИКИ

Бориспільський професійний ліцей Київщини з 3-го по 5 лютого гостино зустрічав учасників військово-патріотичних змагань, які були приурочені до третьої річниці заснування військово-патріотичного клубу ліцею «Боривітер». Змагання стали своєрідним екзаменом для юних захисників, які поставили собі за мету оволодіти військовою професією, вміти поводитися в екстремальних ситуаціях. В перегонах взяли участь11 команд з різних куточків України, які продемонстрували свою військову підготовку та витримку, аби вибороти головний приз – Кубок «Боривітру». Кожна команда налічувала по сім учасників.



Полтавщину представляли команди молодіжних громадських організацій КЮД «ГВАРДІЯ» з міст Кременчука, Хорола та Чутово, які активно співпрацюють і отримують допомогу місцевих осередків Товариства.

Змагання тривали три дні, протягом яких юнаки і дівчата спробували свої сили у стройовій підготовці, стрільбі з пневматичної гвинтівки, збиранні та розбиранні автомату, спорядженні його магазину, метанні ножів, гранат, фізичній, медичній та снайперській підготовці.

За підсумками напружених змагань І місце посіла команда військово-спортивного патріотичного клубу імені Героїв Крут смт. Городок Житомирської області, ІІ місце виборола  команда клубу юних десантників «Гвардія» м. Чутово Полтавської області під керівництвом Валентина Диброва – учасника АТО, ІІІ місце - у команди військово-патріотичного клубу «Боривітер» (Бориспільський р-н).

Переможців у кожному конкурсі було відзначено почесними грамотами.

Всі учасники висловили свої побажання, щоб такі військово-патріотичні змагання відбувалися частіше і стали традиційними не тільки за підтримки спонсорів, а і держави.


Повернутися до списку

ТСО УКРАЇНИ
Товариство сприяння оборонi України
© 2007–2010 Всi права захищенi.